Barça B – El Ventero CBV (90-54): Les defenses guanyen partits

El bon treball defensiu blaugrana, clau en els triomf dels de Mateo Rubio

Els blaugrana cercaven seguir amb la bona marxa que han demostrat aquesta temporada davant un rival que necessitava victòries per sortir de la part baixa de la taula. Un gran defensa local els permetia obrir una escletxa quasi definitiva al descans (46-21). Sense relaxació va afrontar el segon equip blaugrana els darrers vint minuts de partit i van sumar el triomf número 15 en 17 jornades de la LEB Plata.

Gran treball defensiu

El Barça B sortia a la pista amb una gran actitud defensiva i fruit d’aquesta feina un 9 a 2, en el minut 7 de partit obligava a Manuel Jiménez, entrenador dels visitants, a demanar el primer temps mort del partit. Però no va sorgir l’efecte desitjat en els de Villarobledo i els joves de Mateo Rubio, pujaven el seu encert ofensiu i s’emportaven el primer quart per 25 a 9.

En el segon quart, El Ventero CBV va intentar millorar la seva defensa amb canvis de sistemes defensius però el Barça B estava en ratxa i s’allunyava per 23 punts (33-10) en el minut 13. Les diferències s’estabilitzaven però el domini blaugrana era absolut gràcies al treball defensiu dels joves entrenats per Mateo Rubio i els primers 20 minuts finalitzaven amb un 46 a 21, reflex del que es veia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Mantenen el ritme

Tot i l’avantatge obtinguda, els blaugrana sortien amb intensitat a la represa del joc. Els locals seguien amb el control del partit (58-32) en el minut 26 de partit. Com està sent habitual al llarg de la temporada, els juniors Bonilla i Caicedo formaven part de les rotacions del tècnic blaugrana i el Barça B tancava el 3r quart amb un 71 a 45 favorable.

En els darrers 10 minuts, el Barça  no va donar mostres de relaxació, tot i l’amplitud de la diferència. L’entrenador del Barça B, mantenia la intensitat del seu equip amb diverses rotacions i l’equip responia, seguint dominant per 78 a 47 a poc més de 5 minuts per a la fi del partit.

Un partit que els blaugrana van tancar amb un 90 a 54 que demostra el bon moment de forma del Barça B.

Les estadístiques del Barça B – El Ventero CBV (90-54)