Barça - Asvel: La falta d'encert condemna als blaugrana (69-76)

Els culers cauen al Palau davant una gran defensa visitant i trenquen la ratxa de victòries

Derrota culer al Palau Blaugrana. Els culers han perdut davant l'Asvel (69-76) en un bon partit dels francesos, on la seva bona defensa ha estat clau per aturar els atacs barcelonistes. Així doncs, els culers posen fi a la ratxa de victòries tot i lluitar fins al final.

Falta d'encert inicial

El primer quart no ha estat del tot favorable per als blaugrana, que han vist com la falta d'encert en atac els ha condemnat al marcador, a més d'una bona intensitat visitant. Només Mirotic, amb 9 punts, ha estat endollat de cara a cistella, però el Barça ha anat per darrere durant pràcticament tot el quart per finalitzar amb un 15-19.

Ja al segon quart, els culers a poc a poc han anat reaccionant per capgirar el marcador, amb bons minuts de Kuric i Davies, a part del ja mencionat Mirotic. Un parcial inicial de 6-0 ha situat al Barça per davant, i a partir d'aquí, estira-i-arronsa constant amb Kuric molt endollat des de la línia de tres, per marxar al descans amb un marcador molt ajustat: 35-34.

L'efectivitat visitant decideix

El tercer quart ha estat, de nou, molt igualat, en una batalla molt intensa i sense cap dels dos equips sent capaç de dominar. Un parcial de 0-8 ha capgirat la bona dinàmica inicial culer, i tot i l'encert de Mirotic, el matx ha arribat al darrer quart amb màxima igualtat (54-54).

Al darrer temps s'ha acabat decidint tot i la balança s'ha decantat cap al cantó visitant. Els francesos han agafat la directa amb dos triples consecutius, però un gran Davies ha tornat a escurçar distàncies. La gran defensa de l'Asvel, però, ha acabat sent decisiva i els darrers compassos el Barça no ha pogut amb la gran intensitat visitant. Finalment, derrota (69-76) que trenca la bona ratxa barcelonista.