Viveros Herol BM Nava - Barça: Tanquen el mes de febrer amb un discurs triomfal (21-45)

Els blaugranes, que han homenatjat la figura de Quintana de la mà de Frade, han mostrat intensitat i fam de principi a fi per seguir imbatuts

Imparables. Els blaugranes acaben el mes de febrer amb un nou triomf (21-45), el novè d'un mes que ha estat replet de partits. A la pista del Viveros Herol BM Nava els de Xavi Pascual han dominat, exhibint intensitat i inconformisme, de principi a fi.

Els homenatges a Quintana

El minut de silenci per la mort d’Alfredo Quintana ha deixat pas al xiulet inicial. Frade ha estat l'encarregat d'arrencar la sonoritat d'aquesta jornada 22. El 82 blaugrana, amb el nom del seu amic i company de selecció serigrafiat a la seva samarreta, ha lluït el braçalet de capità, cedit pels seus companys com a gest de suport, en el Pabellón Guerrer@s Naveros. Els homenatges barcelonistes i en especial del pivot portuguès cap al porter del Porto no han cessat. Perquè Frade ha dedicat el seu primer gol a Quintana, el 2-5.

Monòleg veloç i combatiu dels culers

Cindric ha estat l'altre nom propi dels culers en acréixer les estadístiques i el ritme frenètic de l'electrònic. Si en un primer moment Patotski ha pogut frenar els atacs barcelonistes, en els següents compassos s'ha desfermat l'estampida anotadora del Barça. I els de Xavi Pascual s'han apoderat ràpidament del marcador i del partit.

Möller, amb cinc intervencions consecutives i molt inspirat sota pals, i l'energia en defensa també han contingut els locals. Sense discurs en quasi cap faceta del joc, els segovians han assistit al 12-25 d'una primera part elèctrica i ràpida. Sobretot per la velocitat impresa pel Barça, que ha dibuixat 13 contracops exitosos.

Arrodoneixen un nou triomf

Els blaugranes no han deixat cap espai per a la reacció local. I han firmat una arrencada incontestable i anotadora en la segona part. Un període que ha presenciat com la voracitat barcelonista no té aturador. Les diferències han seguit creixent i s'han aturat en el 21-45 final. Un resultat que ha vist la nova contribució de Jordi González, que en l'anterior partit s'havia estrenat en Champions, i de Palomino, que ha pres el testimoni d'Artur Parera i ha anotat el seu primer gol a l'ASOBAL.

Així doncs, amb aquest nou triomf el Barça ha rematat un atapeït i perfecte mes de febrer.  Els de Xavi Pascual han guanyat els nous partits que han disputat: quatre de Lliga Sacyr ASOBAL i cinc de Champions. La imbatibilitat segueix intacta. Perquè, a més, el Barça ha sumat la seva victòria número 21 en la competició domèstica. Un pas triomfal que buscaran allargar en el següent matx: HC Motor (Palau Blaugrana, dimecres 3 de març - 18.45 hores).

FITXA DEL PARTIT

Viveros Herol BM Nava, 21
Barça, 45

Viveros Herol BM Nava: Patotski (-), Vujović (-), Bernabéu (2), Arce (4), Simenas (3), Monteiro Da Silva (3) i Dias Mota (1) -set inicial- D'Antino (1), Carlos Villagran (1), , Seabra (-), Ajo (-), Rosales (6), Alonso (-) i Oscar (-)
Barça: Möller (-), Dolenec (3), Ariño (3), Janc (4), Cindric (7), Langaro (6) i Frade (4) -set inicial- Jordi González (-), N'Guessan (-), Alex Pascual (5), Mem (1), Diocou (6), Sorhaindo (3), Petrus (-), Makuc (2) i Palomino (1)

Parcials: 1-4; 5-9; 7-14; 8-17; 11-21; 12-25 / 12-30; 14-32; 14-37; 16-40; 20-43; 21-45

Àrbitres: Fernando Espino i Víctor Navarro