Dol per la mort d’Alfredo Quintana

Dol per la mort d’Alfredo Quintana

El món de l’handbol plora l’adeu del porter del Porto, de 32 anys, a causa d’una aturada cardiorespiratòria que va patir el dilluns passat durant un entrenament

El FC Porto ha comunicat aquest divendres al migdia la notícia de la mort d’Alfredo Quintana, porter d’handbol que ens ha deixat als 32 anys a causa d’una aturada cardiorespiratòria que va patir el dilluns passat mentre s’entrenava amb el seu equip. Quintana, nascut a Cuba i nacionalitzat portuguès, jugava al Porto des del 2010 i era una peça clau en la selecció portuguesa, on era company del blaugrana Luis Frade.

Fa dos dies, després del partit a Celje, Frade va voler enviar un emotiu missatge de suport a la família del seu company de selecció. Un cop confirmat el desenllaç, el tècnic del Barça Xavi Pascual ha donat veu al sentiment de tota la secció i del Club, que se suma al dolor del món de l’handbol en un moment tant difícil.

“Avui és un dia molt dur per al món de l’handbol per la pèrdua de l’Alfredo Quintana, tot i que les darreres notícies ja no eren gaire bones. És un dia duríssim per la pèrdua d’un gran esportista i una persona que ho ha donat tot pel seu club i la seva selecció. Des d’aquí el que podem fer és enviar el màxim suport possible a la seva família i a la seva nena, que és molt petita. Esperem que puguin sortir endavant. Una forta abraçada per a tota la seva família i per a la família del Porto”.

Descansa en pau, Alfredo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut