Un Asvel en ratxa visita el Palau

Un Asvel en ratxa visita el Palau

L’equip francès suma sis triomfs en els últims set partits a Europa

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+ (Dial 59), el LDLC Asvel Villeurbanne en la que serà la 26a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que volen seguir en el lideratge, s’enfronten a un equip que ha guanyat sis dels últims set partits superant rivals de gran entitat com l’Armani Milà, l’Olympiacos, el Baskonia o el Bayern de Munic, entre d’altres.

El rival

Compta amb un equip molt físic i amb molt talent ofensiu i defensiu. L’equip que dirigeix TJ Parker té en el base Norris Cole, amb 13,4 punts, el seu màxim anotador. Està seguit de ben a prop del també exterior David Lighty (11,7) i l’aler pivot Yabusele (9,8). A més, jugadors com el pivot Moustapha Fall (9,3 punts i 5,5 rebots), el base Antoine Diot, Howard, Kahudi, Noua, Hayes o Stratzel també poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Afronta el primer partit de la setmana -el segon serà contra el Joventut a Badalona- amb moltes ganes de seguir guanyant per seguir en el lideratge de l’Eurolliga. Els de Saras, amb un triomf més sobre el segon classificat i dos triomfs més que el tercer, saben que és vital vèncer tots els partits del Palau per seguir ben amunt.

Tots els jugadors, amb l'excepció de Pau Gasol, estan disponibles per a l'entrenador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut