Un últim terç d'OK Lliga per consolidar el lideratge!

Un últim terç d'OK Lliga per consolidar el lideratge!

El Barça afronta la recta final de la competició sabent que ha d’anar pas a pas

El Barça és l’actual líder de l’OK Lliga però encara no s’ha completat el llarg camí de la fase regular. S’ha completat la 20a jornada (només cinc equips tenen partits pendents) i, per tant, ara mateix falta un terç per acabar la competició. S’haurà d’anar bola a bola, entrenament a entrenament i partit a partit per poder finalitzar amb la desitjada primera posició.

L’equip suma 55 punts, tres més que el Liceo i amb el goal-average a favor. Aquest és el calendari del Barça a l’OK Lliga per consolidar el lideratge:

Barça – Garatge Plana Girona (28 de febrer; 16.00; Barça TV i OKLiga.TV): Els gironins visitaran el Palau després d’haver empatat amb el Calafell (2-2) aquest dimecres i d’haver-se classificat per a la Copa del Rei.

Calafell Tot l’Any – Barça (6 de març; 21.00; Esport3 i OKLiga.TV): L’equip visitarà el Joan Ortoll, on estan agafant experiència els cedits Xano Edo i Martí Gabarró.

Barça – Caldes Recam Làser (12 de març; 21.00; Barça TV i OKLiga.TV): Els vallesans són els actuals tercers classificats, amb exblaugranes com Sergio Miras, Cristian Rodríguez, Ferran Rosa i Xavier Rovira a les seves files.

Reus Deportiu Miró – Barça (21 de març; 20.00; Esport3 i OKLiga.TV): El Clàssic de l’OK Lliga tindrà una segona edició al carrer Gaudí de Reus. Al Palau es va empatar a tres gols i es va poder guanyar a la final de la Supercopa.

Barça – Lleida Llista Blava (27 de març; Barça TV i OKLiga.TV): Els lleidatans es troben actualment en quarta posició, amb Uri Vives i l’exblaugrana Jepi Selva com a màxims golejadors.

Igualada Rigat – Barça (17 d’abril; OKLiga.TV): L’equip visitarà Les Comes per fer front a un equip que està lluitant per sortir de la zona de descens. Serà el primer partit d’OK Lliga després de Setmana Santa i de la disputa de la fase de grups de la Lliga Europea.

Barça – Taradell (24 d’abril; Barça TV i OKLiga.TV): Els tres últims partits al Palau seran contra els tres conjunts osonencs de l’OK Lliga. El primer serà un Taradell que va ser capaç de superar al Liceo.

Barça – Vic (8 de maig; Barça TV i OKLiga.TV): Els barcelonistes jugaran dos partits de forma consecutiva al Palau. El Vic es troba actualment a la part baixa de la taula.

Mataró – Barça (22 de maig; OKliga.TV): El pavelló Jaume Parera de Mataró va ser la seu del primer partit del curs (Lliga Catalana) i l’equip blaugrana hi tornarà en la penúltima jornada. Els maresmencs son els cuers de la categoria.

Barça – Voltregà (29 de maig; Barça TV i OKLiga.TV): El Palau serà l’escenari de l’últim partit de l’OK Lliga, rebent la visita d’un equip que actualment es troba en sisena posició.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut