Celje Pivovarna Lasko – Barça: Penúltima jornada de Champions

Celje Pivovarna Lasko – Barça: Penúltima jornada de Champions

(20:45 hores, Esport3 i DAZN) Els blaugranes, amb rotacions en la convocatòria, afronten un altre duel intranscendent a Eslovènia

La fase de grups de l’EHF Champions League arriba a la recta final amb la disputa de la penúltima jornada, i el Barça juga aquest dimecres (20:45 hores) a la pista del Celje Pivovarna Lasko. Els culers, líders invictes del grup B amb els 24 punts possibles, s’enfronten al sisè classificat amb moltes rotacions en la convocatòria. Davant la càrrega de partits i el calendari més proper, Xavi Pascual ha donat descans a diversos jugadors i ha completat la llista amb jugadors del filial.

Raúl Entrerríos, Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez, Ludovic Fàbregas i Aron Pálmarsson s’han quedat a Barcelona, i en el seu lloc han viatjat a Eslovènia Artur Parera, Jordi González i Juan Palomino, a més dels habituals Alex Pascual i Mamadou Diocou. A més, Timothey N’Guessan va rebre l’alta mèdica i és l’altra gran novetat en l’expedició blaugrana.

El Barça, amb els deures fets

Per al Barça és un duel intranscendent, com ja ho va ser l’últim contra el Nantes al Palau Blaugrana. Aquell dia el conjunt culer va demostrar que, tot i no haver res en joc a nivell de classificació, busca sempre la victòria. I així ho farà a Celje, en un duel que suposarà el retorn a casa de Domen Makuc. El central blaugrana, format al club eslovè, va reconèixer en la prèvia que tot i no haver públic a les grades “serà especial”. El Barça suma 24 punts, set més que el Veszprém, segon classificat.

El Celje Pivovarna Lasko, per la seva banda, ocupa la sisena posició del grup B amb sis punts i buscarà una victòria que l’apropi a la cinquena posició, ara a quatre punts de distància. En l’última jornada els eslovens visitaran la pista del THW Kiel, mentre que el Barça tancarà la fase de grups el proper dimecres 3 de març al Palau Blaugrana contra l’HC Motor (18:45 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut