Tretze medalles al Campionat d'Espanya de pista coberta

Títols per a Marta García (3.000 m), Aauri Lorena Bokesa (400 m) i Carlos Tobalina (pes), i una segona posició blaugrana al medaller per clubs

Els atletes del FC Barcelona van obtenir un total de tretze medalles en els Campionats d’Espanya de pista coberta que es van celebrar el passat cap de setmana a la pista del Poliesportiu de Gallur a Madrid.

Els representants blaugrana van pujar al lloc més alt del podi en tres ocasions, amb els títols aconseguits per Marta Garcia, als 3.000 m, Aauri Lorena Bokesa, als 400 m i Carlos Tobalina en el llançament de pes.

La final dels 3.000 metres femenins va tenir un clar protagonisme de les atletes del Barça, ja que per darrera de Marta García -a la foto-, Blanca Fernández va fer-se amb la medalla de plata i Carolina Robles va acabar en la quarta posició, molt a prop de completar un podi totalment blaugrana.

Als 400 m, Aauri Bokesa, als seus 32 anys, ha estat la guanyadora femenina de més edat en aquesta edició del campionats, marcant un registre de 52,74, millor marca espanyola de l’any.

Un altre gran veterà com Carlos Tobalina, es va imposar en el llançament de pes als seus 35 anys amb 19.67, una marca que li val el rècord d’Espanya màster M35 en aquesta modalitat.

Entre les medalles de plata, cal destacar l’ajustada final dels 60 metres tanques femenins, en la què tant a la blaugrana Caridad Jerez, com a Xènia Benach (Alcampo Scorpio) se li va donar el mateix temps de 8,20, però la lectura milesimal de la ‘fotofinish’ va dictaminar 8.193 per a Benach i 8.197 per a Jerez, 4 mil·lèsimes que van determinar les primeres posicions de la final.

El FC Barcelona es va situar a la segona posició en el medaller per clubs, darrera del Playas de Castellón.

Les medalles aconseguides pels atletes del FC Barcelona van ser les següents.