[PRÈVIA] Prat - Barça B: No s'hi val a badar

[PRÈVIA] Prat - Barça B: No s'hi val a badar

[18.45 hores, Footters] El filial de Garcia Pimienta, cinquè classificat, visita al rival més sòlid en defensa de la categoria, en el partit ajornat de la jornada 14 a causa d’un cas de COVID-19 al conjunt pratenc, amb la necessitat de guanyar per tornar a la zona de play off

Si hi ha un partit en el que no s'hi val a badar és aquest. Queden set jornades per disputar-se i el Barça B, cinquè classificat, necessita avui una victòria al camp del Prat per tornar a la zona de play off després del dur cop anímic que va suposar la derrota a casa contra l’Andorra en la darrera jornada de Lliga. Garcia Pimienta recupera per aquest partit a Álvaro Sanz, una vegada ha complert els seus dos partits de sanció, però perd per lesió a Jandro i Nils Mortimer davant d’un rival que és l’equip més sòlid en defensa de la categoria. El Prat, penúltim classificat, només ha encaixat 10 gols en els 14 partits que ha disputat. Només l’Espanyol B, a la primera jornada de Lliga disputada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i L’Hospitalet, al Municipal Sagnier, han estat capaços de marcar dos gols a l’equip que entrena Pedro Dólera.

El partit es jugarà a les 18.45 hores, a porta tancada, i només es podrà veure per televisió a Footters. El darrer precedent entre el Barça B i el Prat al Municipal Sagnier va ser la temporada passada quan el filial blaugrana es va imposar per 1-2, amb gols de Rei Manaj, de penal, i Konrad. Al partit de la primera volta d’aquesta temporada, disputat a l’Estadi Johan Cruyff, el resultat va ser d’empat sense gols (0-0).

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit d’Igor, Ramos Mingo, Hiroki Abe, Oriol Busquets, Jandro i Nils Mortimer. Iñaki Peña i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Lucas de Vega, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Gustavo Maia, Álvaro Sanz, Zeballos, Nico, R. Manaj, Balde, Peque, Ilaix Moriba i els jugadors del Juvenil A José Marsà, Gavi i Ángel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut