Barça-PSG: Dura derrota al Camp Nou (1-4)

Els blaugranes s’avancen amb un gol de Messi, però veuen com el hat-trick de Mbappé i el gol de Kean deixen un resultat advers

Superats per l’efectivitat visitant. El Barça no ha pogut aconseguir un resultat positiu en l’anada dels vuitens de final de la Champions contra el PSG (1-4). Leo Messi ha avançat als culers des del punt de penal a la primera meitat, però Mbappé ha igualat abans del descans. A la represa, el PSG ha mostrat major efectivitat amb dues dianes més del davanter francès i una altra de Kean.

Partit elèctric

El matx ha tingut un inici elèctric, amb ocasions per als dos conjunts. Primerament ha estat el PSG amb un xut llunyà de Gueye que ha sortit desviat. Dembélé ha estat el protagonista culer en la primera arribada. Uns primers minuts en què els dos conjunts han buscat el gol amb insistència i amb clares ocasions. I enmig de tantes arribades De Jong ha caigut dins l’àrea i l’àribtre ha assenyalat penal.

Intercanvi de gols

Leo Messi no ha perdonat la pena màxima i ha avançat als culers als 27 minuts de joc. La resposta visitant ha estat ràpida. Kylian Mbappé ha aprofitat una gran passada de Verratti per situar novament l’empat als 32 minuts de joc (1-1). Un resultat que ja no s’ha mogut abans del descans.

Efectivitat del PSG

El conjunt francès ha dominat en els primers compassos de la segona meitat. Però amb el pas dels minuts el Barça s’ha anat estirant i això ha tret domini al PSG. En un refús Mbappé ha aprofitat per superar novament Ter Stegen i situar l’1-2 (min 65).  A partir del gol el PSG ha generat molt més perill i cinc minuts més tard Moise Kean a pilota aturada ha rematat de cap per situar l’1-3.

El Barça ha buscat el gol, però sense fortuna. Mbappé ha aprofitat un contracop francès conduit per Draxler per rematar de primeres i situar l’1-4 al minut 86. Braithwaite ha pogut retallar diferències, però sense fortuna en el temps afegit. Si el Barça vol estar als quarts de final tocarà remuntar al Parc dels Prínceps el 10 de març.