Ilaix Moriba, José Marsà, Peque i Balde, convocats amb la sub-19

Ilaix Moriba, José Marsà, Peque i Balde, convocats amb la sub-19

Els quatre jugadors blaugranes es concentraran del 22 al 25 de febrer a Marbella amb la selecció espanyola sub-19 per preparar el minitorneig de classificació del Campionat d’Europa

Ilaix Moriba, José Marsà, Peque i Balde han estat convocats per la selecció espanyola sub-19 del 22 al 25 de febrer a Marbella, on servirà per preparar-se el minitorneig de classificació del Campionat d’Europa que es disputarà a Romania del 30 de juny al 13 de juliol. 

La competició, en cas de jugar-se, seria el retorn després de l’aturada per la pandèmia de la covid-19. Els internacionals estaran citats el dilluns 22 de febrer a la 13 hores a l’Aeroport de Màlaga i d’allà es desplaçaran a Marbella i finalitzaran la concentració el dijous 25 al migdia. 

En aquesta convocatòria, el FC Barcelona és qui més jugadors aporta amb un total de quatre futbolistes juvenils, dels quals Ilaix Moriba ja ha debutat amb el primer equip, Peque i Balde formen part del Barça B i José Marsà, capità del Juvenil A, está en dinámica del filial blaugrana amb qui ja ha debutat aquest curs.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut