Piqué i Braithwaite, novetats per rebre el PSG

Piqué i Braithwaite, novetats per rebre el PSG

Ronald Koeman ha convocat a un total de 21 jugadors per disputar l'anada dels vuitens de final contra el PSG

Ja és aquí la Lliga de Campions! Torna la gran competició intercontinental al Camp Nou. Barça i PSG es vueran les cares aquest dimarts a les 21.00 hores en el matx corresponent als vuitens de final de la Champions. Un partidàs entre dos grans equips que buscaran el triomf per afrontar de la millor manera la tornada a París.

Per a aquest duel, Ronald Koeman ha decidit convocar als següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña i O. Mingueza. Són baixa per lesió Ronald Araujo, Philippe Coutinho, Sergi Roberto, Ansu Fati. 

Gerard Piqué i Braithwaite han rebut l'alta mèdica. Pel que fa al central blaugrana torna a una convocatòria 87 dies després de lesionar-se davant l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano. Així doncs, el central blaugrana ja ha superat l'esquinç de grau 3 al lligament lateral intern i la lesió parcial de lligament creuat anterior del genoll dret que va patir el passat mes de novembre.

Últim entrenament abans del partit

Aquest dimarts al matí, abans de conèixer la convocatòria final, els jugadors disponibles del primer equip s'han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el duel. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut