Inici demolidor i triomf d'or a Cartagena (2-6)

El Barça s'emporta merescudament els tres punts de la pista del líder després d'avançar-se 0-2 en els primers 4 minuts i fer valer la superioritat a la segona part

Si en 4 minuts marques dos gols, tens mig triomf a la butxaca. I això ha fet el Barça a Cartagena. Sorprendre al fins avui líder amb un huracà d'inici. Recuperació i gol de Ximbinha en el segon 29; i contraatac perfecte amb assistència de Ferrao i definició de Matheus al 4:06.

Reacció local

Després de dos avisos de Bebe i Avellino, i després de perdonar Dyego el tercer a la contra, els locals han retallat diferències al marcador en el minut 11 amb gol de Juanpi (1-2). El mateix Juanpi ha posat a prova els reflexos de Dídac dos minuts després, però el porter d'Arenys ha tret un peu clau per evitar l'empat, i ha repetit davant de Marinovic a punt d'arribar al descans. Amb l'1-2 s'ha arribat a la mitja part.

Domini del Barça

A la segona part el Barça ha dominat els tempos de el partit. Després de dos ensurts inicials de Bebe i Solano, i una ocasió de Ximbinha a la contra, el Barça ha tingut el seu merescut premi. Primer, Ferrao ha transformat un penal provocat per ell mateix. I Matheus ha avortat la reacció local després del doblet de Juanpi amb una xutàs imparable, un dels gols de la jornada. Després, Dídac ha neutralitzat el porter-jugador visitant amb el seu quart gol aquesta temporada. I Ferrao ha sentenciat amb el rival en inferioritat per expulsió de Juanpi transformant una falta sense barrera molt propera a l'àrea després de la sisena falta visitant. El Barça segueix la remuntada a la lliga: 4 triomfs consecutius i 12 partits invictes per seguir lluitant per la primera plaça de la fase regular i just abans de rebre a l'ACCS francès a la Champions.

FITXA:

Jimbee Cartagena: Raúl, Mellado, Franklin, Lucao, Waltinho –cinc inicial-. També han jugat: Bebe, Juanpi, Jesús, Solano, Marinovic, Avellino y Fernández.

Barça: Dídac, Marcenio, Daniel, Esquerdinha, Ximbinha –cinc inicial-. També han jugat: Aicardo, Dyego, Ferrao, Matheus, André Coelho y Joselito.

Gols: 0-1 Ximbinha (min 1); 0-2 Matheus (min 4); 1-2 Juanpi (min 11); 1-3 Ferrao (min 31); 2-3 Juanpi (min 34); 2-4 Matheus (min 34); 2-5 Dídac (min 36); 2-6 Ferrao (min 37).

Àrbitres: Mayo López i Panadero Dídaz. Han amonestat a André Coelho i Mellado amb targeta groga en els minuts 9 i 31. I han expulsat a Juanpi per mans fora l'àrea quan feia de porter jugador al minut 37.

Incidències: S'ha fet un minut de silenci en memòria d'Álvaro Párraga.