El 6-1 contra el PSG, el millor partit de la història del Barça

El 6-1 contra el PSG, el millor partit de la història del Barça

La victòria contra el conjunt francès al Camp Nou guanya la competició del ‘Best Match Ever’ gràcies als vots dels fans culers al web del Club

Ara fa poc més de tres mesos, el 10 de novembre del 2020, arrencava el ‘Best Match Ever’, la competició en què els fans del Barça triaven el millor partit de la història del Club en una votació duta a terme al web del Club. Doncs ara, 31 eliminatòries després, ja tenim guanyador: és el 6-1 assolit contra el Paris Saint-Germain al Camp Nou el 8 de març del 2017 en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Qui no recorda aquell partit?

Una nova ‘remuntada’ 

La recordada remuntada s’ha imposat a la gran final del ‘Best Match Ever’, que ha tingut lloc entre el 10 i 11 de febrer, al 2-6 assolit pel Barça al Santiago Bernabéu la temporada 2008/09.

Encara que sembli irònic, la victòria del partit del 6-1 s’ha produït amb remuntada ‘in extremis’, ja que hores abans el duel del Bernabéu guanyava per més de 200 vots de diferència... i ha acabat perdent per menys de 100. El 6-1 ha obtingut 4.355 vots i el del 2-6 un total de 4.277, en una votació final que ha superat els 8.500 usuaris, que han hagut de participar en un procés dut a terme sota registre.

Sumant les altres 30 eliminatòries del 'Best Match Ever', la competició ha reunit un total de 23.674 participants. L'Estat Espanyol, els Estats Units, Índia i Mèxic han estat els països que han comptat amb més fans votant per triar el millor partit de la història del Barça. La competició va arrencar amb 32 partits candidats, i tots ells estan disponibles de forma íntegre a Barça TV+.

Cal recordar que la competició ha repartit també premis entre tots els usuaris participants. En el transcurs dels propers dies es comunicaran els guanyadors.

Foto: Santi Garcés

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut