Taller de risoteràpia amb el Futbol Formatiu

Taller de risoteràpia amb el Futbol Formatiu

Els diferents equips del planter blaugrana van rebre una sessió diferent en què, a través del somriure, s’aconseguís mantenir la cohesió i sentit de pertinença al grup, després de l’aturada de l’activitat d’entrenaments produïdes per la situació sanitària

El Futbol Formatiu blaugrana s’ha hagut de reinventar a causa de la pandèmia. Amb l’activitat d’entrenaments aturada per la situació sanitària des del Club s’han realitzat diverses tasques per intentar mantenir la cohesió de grup. Una d’elles ha estat a través de la Risoteràpia. Una sessió impartida per Toni Fontcuberta, risoterapeuta professional i creador de Risobàsquet i Risofutbol.

L’objectiu de les sessions ha estat mantenir la cohesió de grup tot i la distancia per la pandèmia i sobretot, seguir mantenint també el sentit de pertinença al Club i a un equip. En aquest sentit, la sessió ha constat de jocs, reptes, diversió, habilitat, rapidesa, concentració, però tots amb un denominador comú: el somriure. 

Des de la ruleta de l’abraçada virtual, passant per reptes i jocs d’atenció, fins a la dinàmica de preocupacions, activitat el qual consistia en expulsar les pors i després realitzar una bufada general per treure-les i fer entrar l’alegria. “El somriure és cabdal pels equips. Quan riem junts som més forts com a equip. I en etapa de formació, sobretot, riure és cabdal”, destaca Fontcuberta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut