Betis - FC Barcelona: Trincão rescata els tres punts del Villamarín (2-3)

Betis - FC Barcelona: Trincão rescata els tres punts del Villamarín (2-3)

Un gol del portuguès al minut 87 permet que el Barça sumi la seva sisena victòria consecutiva a la Lliga

Sisena victòria consecutiva del FC Barcelona a la Lliga. I l’ha aconseguit al Benito Villamarín, contra el Betis, en una nit amb remuntada inclosa, de caràcter i ofici. Tot i que el Betis s’ha avançat (1-0) i després ha tornat a posar el 2-2 quan el Barça havia pogut capgirar l'electrònic, els gols de Messi, Víctor Ruiz en pròpia i Trincão fan que la victòria voli cap a Barcelona.

Tot això en un partit en què Koeman ha optat per introduir canvis a l’equip per donar refresc als seus futbolistes, després de l’intens mes de gener, i Messi, Pedri o De Jong, per exemple, s’han quedat a la banqueta. Però ràpidament el Barça ha viscut un contratemps en forma de lesió, quan Araujo s’ha fet un esquinç al turmell esquerre en els primers minuts i el seu lloc l’ha hagut d’ocupar el migcampista holandès. En la segona meitat, l’entrada de Pedri, Messi o Trincão ha canviat el partit i ha permès sumar tres punts més a la classificació.

S’avança el Betis

No ha començat bé el duel per al Barça amb la lesió d’Araujo. Malgrat tot, els blaugrana han circulat bé la pilota i han controlat el joc, però no han tingut gaires ocasions clares. La més perillosa del primer temps ha arribat quan Jordi Alba ha posat la pilota a l’interior de l’àrea, però la rematada de Lenglet ha sortit fora (min 28).

Però qui no ha fallat ha estat el Betis, que ja havia rondat la porteria de Ter Stegen a través de Borja Iglesias i Juanmi. Finalment, en una transició ràpida, una centrada d’Emerson ha estat rematada per Borja Iglesias per fer el primer gol del partit (1-0, min 38).

Es capgira el marcador

Després del pas pels vestidors, i amb la idea de sortir a buscar l’empat, una jugada de Dembélé ha estat a punt de ser transformada per Mingueza, però Joel Robles ha salvat el gol (min 48).

També ha aparegut, aquest cop per evitar el segon del Betis, Marc-André Ter Stegen, quan ha enviat a córner una rematada de Juanmi (min 55). Però ha estat un miratge, perquè el Barça ha continuat buscant la porteria rival. I l’empat ha arribat, dos minuts després de l’entrada de Messi al terreny de joc, amb una assistència de Dembélé i un xut ras de l’argentí des de la frontal (1-1, min 60). 

Gol que ha aixecat encara més els ànims del Barça, que no ha parat d’atacar amb arribades de Griezmann, Alba, Messi, Dembéle o Trincão. Una piconadora blaugrana que ha ofegat el Betis i que ha pogut capgirar el marcador ràpidament. En una jugada estranya, això sí, però igual de vàlida: una fantàstica passada de Messi cap a Alba acaba als peus de Griezmann, que no remata bé però l’esfèrica toca a les cames de Víctor Ruiz i acaba al fons de la xarxa (1-2, min 67).  

Embogeix el partit... i Trincão decideix

Però, quan el Barça buscava el tercer, en una jugada a pilota aturada servida per Fekir el mateix Víctor Ruiz s’ha tret l’espineta i, amb un gran cop de cap, ha fet l’empat (2-2, min 75). Resultat que ha embogit el partit, amb ocasions a les dues àrees. Especialment a la de Ter Stegen, que ha tret un parell d’ocasions perilloses. 

La balança, malgrat tot, finalment s’ha decantat del cantó blaugrana, gràcies a un protagonista que s’ha estrenat com a golejador del Barça: Francisco Trincão. El portuguès li ha robat la cartera a Víctor Ruiz i, amb un xut potent i col·locat, ha aconseguit batre Joel Robles (2-3, min 87) per decidir l’enfrontament en una nit moguda al Villamarín. Tres gols, tres punts més i sis victòries seguides per mantenir la bona línia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut