Sisena victòria consecutiva a la Lliga

Sisena victòria consecutiva a la Lliga

Els de Ronald Koeman han reafirmat aquest diumenge al Benito Villamarín el seu bon moment amb el sisè triomf lluny del Camp Nou, nou contant la Copa

Aquest diumenge en el Betis-Barça (2-3) els blaugranes han reafirmat el seu bon moment amb el sisè triomf consecutiu a la Lliga. Els gols de Leo Messi, Víctor Ruiz en pròpia porteria i Trincão, que ha marcat el seu primer gol amb el Barça, han permès als de Ronald Koeman sumar tres punts que els manté a la part alta de la classificació. Però a més han igualat un registre positiu: sumar els tres punts en sis partits consecutius a la Lliga. Un registre que no succeïa des del 2019. A més, el Barça porta nou victòries consecutives fora de casa entre la Lliga -sis- i la Copa -tres-.

La darrera vegada, el 2019

Després d’imposar-se a Valladolid (0-3), Osca (0-1), Athletic (2-3), Granada (0-4) i Elx (0-2) el Barça s’ha imposat al Betis i reafirma els bons resultats. La darrera vegada que això va succeir va ser entre el febrer i el març del 2019. En aquella ocasió el Barça d’Ernesto Valverde també va sumar sis victòries, tres com a local i tres com a visitant. 

El curs 2015/16 el Barça de Luis Enrique també va assolir sis victòries a la Lliga. A més, els triomfs van ser lluny del Camp Nou. És a dir, el mateix registre que el que aquest diumenge han assolit els de Ronald Koeman. 

El rècord de Pep Guardiola i Tito Vilanova, a l’horitzó

El proper repte dels de Ronald Koeman serà eixamplar aquest registre de victòries. El rècord, 10 triomfs. Pep Guardiola i Tito Vilanova, el curs 2010/11 i 2012/13 respectivament també van aconseguir sis triomfs a la Lliga fora del Camp Nou. Els rivals dels de Koeman per igualar aquest registre seran Sevilla, Osasuna, Reial Societat i Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut