Campió masculí i subcampió femení

Campió masculí i subcampió femení

El Campionat d'Espanya de clubs en pista coberta veu dotze victòries dels atletes del Barça entre les dues categories

El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el títol en la categoria masculina i el subcampionat en la femenina, de la 40ª edició del Campionat d’Espanya de Clubs en Pista Coberta que s’ha celebrat aquest dissabte 6 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Amb aquest títol, el FC Barcelona aconsegueix el seu divuitè campionat i es consolida com el gran dominador d’aquesta competició en categoria masculina. En dones, ha revalidat el segon lloc assolit la temporada passada a València.

El conjunt masculí blaugrana s’ha mostrat superior als seus rivals i s’ha imposat per 9 punts al Playas de Castellón, que ha estat segon, i per una diferencia molt àmplia sobre el tercer classificat, l’Atletismo Numantino.

Els atletes del Barça han assolit sis victòries individuals en la competició masculina, destacant les de Pol Retamal, que ha marcat 21.39 als 200 m, i la d’Àlex Gràcia que ha saltat 5,41 m en perxa. Els altres guanyadors blaugrana han estat Lucas Búa (400 m), Pablo Sánchez-Valladares (800 m), Adrian Ben (1.500 m), Alexis Copello (triple salt) i el relleu 4x400 format per Guijarro, Porras, Fradera i Búa.

Intercanvi de papers a la categoria femenina

Els dos clubs que s’han classificat en les primeres posicions de la categoria masculina, s’han intercanviat els papers en la femenina, essent el Playas de Castellón qui ha aconseguit la victòria sobre el FC Barcelona, però només amb un marge de 5 punts. El Valencia CA s’ha situat en la tercera posició.

L’equip de 4X400 m del FC Barcelona format per Stephens, Saavedra, El Jarraz i Bokesa s’ha imposat amb un temps de 3:42.60, registre que representa un nou rècord de Catalunya de clubs, millorant en un segon i una centèsima el rècord anterior que va establir la passada temporada el mateix equip.

A la resta de proves les atletes blaugrana que han assolit la victòria han estat Águeda Muñoz (800 m), Carolina Robles (1.500 m), Caridad Jerez (60 m tanques) i Andrea San José (salt de perxa), que amb 4.42 ha fet un nou rècord dels campionats.

Resultats categoria masculina

Resultats categoria femenina

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut