Barça B - Andorra: Primera derrota a l’Estadi Johan Cruyff (0-1)

Un gol de Víctor Casadesús en el segon temps decideix el partit i acaba amb la ratxa del filial com a local

El Barça B no ha pogut sumar de nou a l’Estadi Johan Cruyff. L’equip de Garcia Pimienta ha perdut a casa, contra l’Andorra (0-1), i trenca la seva imbatibilitat com a local. Un gol de Víctor Casadesús a la segona meitat ha estat determinant, en un partit en què el porter Iñaki Peña ha estat una de les figures destacades del B, que ho ha intentat però que no ha pogut sumar cap punt.

Ocasions sense gols

L’Estadi Johan Cruyff ha viscut un partit mogut, amb ocasions per a tots dos equips. Tant l’Andorra com el Barça B, però, s’han topat amb Ratti i, especialment, Iñaki Peña, que ha estat molt important en els esquemes dels blaugrana.

I ja des del principi, amb una espectacular aturada després d’un xut d’Iker Goujón (min 5) o amb un cop de cap de Carlos Martínez a boca de canó que ha acabat refusant (min 35).

Aquestes dues han estat les oportunitats més clares dels tricolors en el primer temps, però els de Garcia Pimienta també es podrien haver avançat: Rei Manaj, amb un cop de cap (min 6) i en una rematada que ha desviat Adrià Vilanova (min 12) i Ilaix, amb un xut des de fora l'àrea que ha aturat Ratti (min 21), haurien pogut enviar el partit al descans amb un resultat a favor.

Casadesús sentencia

I, si la primera part havia estat moguda, la segona meitat ha començat amb la mateixa dinàmica. I amb una nova aturada d’Iñaki Peña davant d’un cop de cap de Carlos Martínez (min 53). La resposta del Barça, immediata, ha estat mitjançant un xut ras de Collado (min 59) i una bona jugada de Konrad que no ha acabat bé per poc (min 61). Però l’Andorra ho ha seguit intentant i, finalment, ha pogut batre Iñaki Peña, després d’una gran jugada que ha transformat Víctor Casadesús (0-1, min 73).

Un gol que ha fet mal el Barça, que ha merescut més, però que no ha pogut sumar cap punt d’aquest partit. Ho ha intentat fins al final, no ha perdut la cara del duel, però finalment es queda en quarta posició, amb 19 punts, però els mateixos que el Lleida, que és tercer. La setmana vinent el Barça B té jornada de descans.

LA FITXA

Barça B, 0
Andorra, 1

Barça B: Iñaki Peña, Comas, Mika Màrmol, Collado, Konrad (Gustavo Maia, min 89), Roger Riera, Jandro (Zeballos, min 92), Nico (Lucas de Vega, min 77), Rei Manaj, Balde (Nils Mortimer, min 89) i Ilaix Moriba (Matheus Pereira, min 77).

Andorra: Ratti, Borja (Rai Marchan, min 69), Adrià Vilanova, Iker (Martí Vilà, min 69), Riverola, Carlos Martínez (Kike Saverio, min 77), Loureiro, Gaffoord (Pedraza, min 57), Víctor Casadesús, Bover i Pastor.

Gols: 0-1, Víctor Casadesús (min 73)

Àrbitres: Palencia Caballero. Groga a Jandro, Mika i Comas, del Barça, i a Martí Riverola, Gaffoor, Loureiro, Pedraza, Víctor Casadesús i Saverio, de l’Andorra.