PRÈVIA | Betis - Barça: Que continuï la ratxa

PRÈVIA | Betis - Barça: Que continuï la ratxa

Els culers visiten el Benito Villamarín en el matx corresponent a la 22a jornada del campionat de Lliga

El futbol no s'atura. Després de l'heroica remuntada a la Copa davant el Granada, el Barça afronta una nova jornada de Lliga en busca de seguir amb la gran ratxa de resultats. Els culers tornen a visitar Andalusia, aquest cop Sevilla, per enfrontar-se al Betis en la 22a jornada de Lliga al Benito Villamarín (diumenge 7, 21.00 hores).

El Rival

Davant hi haurà un rival que també arriba després d'una eliminatòria copera molt exigent, on també van haver de disputar una pròrroga i on, finalment, el Betis va caure als penals davant l'Athletic Club. Els de Pellegrini, però, arriben amb una bona dinàmica a la Lliga: encara no han perdut cap partit lliguer en aquest 2021 (tres victòries i dos empats).

El conjunt andalús compta amb un gran moment de forma de Sergio Canales, una de les estrelles principals estrelles de l'equip, que tot i ser migcampista, ha marcat 8 gols en els darrers 9 partits. A més, Pellegrini té a grans jugadors com Fekir, Mandi o el veterà Joaquín, en una plantilla amb diversos exblaugranes.

Entrenador: Manuel Pellegrini
Posició a la Lliga: 7è (30 punts)
Balanç a la Lliga: 9V-3E-9D
Màxim golejador: Canales (9 gols)
Exculers a l'equip: Bravo, Montoya, Emerson, Bartra, Miranda, Tello

Predecents

Pel que fa als precedents, culers i bètics ja es van veure les cares a la primera volta al Camp Nou, on els de Koeman van vèncer amb un contundent 5-2 amb gols de Messi (2), Dembélé, Griezmann i Pedri.

Quant a la darrera visita al Benito Villamarín, també victòria barcelonista: 2-3 gràcies als gols de De Jong, Busquets i Lenglet.

El Barça

Els culers arriben en un gran moment amb una ratxa espectacular. Tret la final de la Supercopa, el Barça ha guanyat tots els partits d'aquest 2021 (9 de 10) i a la Lliga no perd des de fa més de dos mesos. A més, acumula cinc victòries seguides com a visitant a la Lliga. Uns grans registres que els de Koeman intentaran mantenir.

Pel que a la convocatòria, el tècnic blaugrana ha decidit convocar als següents futbolistes per afrontar aquest partit: Ter Stegen, Dest, Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Arnau Tenas i Mingueza Són baixa per lesió Gerard Piqué, Coutinho, Sergi Roberto i Ansu Fati.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-alaves-min

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut