Piqué:

Piqué: "Araujo és un grandíssim central, ho té tot"

El central blaugrana, en una xerrada amb l'streamer Ibai Llanos, repassa diversos temes de l'actualitat barcelonista

Gerard Piqué, que continua recuperant-se de la seva lesió, va parlar la nit de dijous amb l'streamer Ibai Llanos, repassant diversos temes de l'actualitat blaugrana. Cal recordar que el central culer va patir un esquinç de grau 3 al lligament lateral intern i una la lesió parcial del lligament encreuat anterior del genoll dret el passat mes de novembre.

A continuació, repassem les declaracions més destacades del '3' blaugrana:

Recuperació de la lesió

"Estic millor del que m'esperava. Necessito estar moltes hores corrent, girant i tocant la pilota. Vaig prendre la decisió de prendre un mètode de conservació, i sembla que està funcionant molt bé".

Araujo

"Araujo és un grandíssim central, tens central per 10 o 15 anys. Ho té tot. És molt jove i té el cap molt bé. A més, físicament és un portent, ràpid i potent, i té bon maneig de pilota. El Barça treballa molt bé La Masia i durant el seu pas per Segona B amb el filial va madurar, i ara amb el primer equip ha aprofitat l'oportunitat. Cal ajudar-lo perquè sigui el millor jugador possible".

Leo Messi

"A l'estiu van succeir uns esdeveniments que van acabar de la millor manera possible perquè Leo es va quedar al Barça. Actualment el veig molt feliç i tenir-lo al costat és una garantia d'èxit".

Eleccions

"Ara hi ha eleccions, i espero que el soci voti amb les limitacions que hi ha de Covid. Els tres candidats són competents. Cal mirar al futur".

Retirada

"Em retiraré al Barça. Això sempre ho he dit. Jugo al futbol perquè estic representant al Barça. No em veig en un altre equip. No tindria motivació, seria un drama".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut