Deportivo Liceo – Barça : El Clàssic del liderat!

Deportivo Liceo – Barça : El Clàssic del liderat!

(19.30 horas, Barça TV) Riazor serà l’escenari d’un duel entre dos equips que arriben empatats a 46 punts

Ha arribat el dia de jugar a Riazor, ha arribat el dia de jugar-se el liderat davant el Deportivo Liceo. El Barça afronta la cita d’aquests divendres (19.30 hores; Esport3, Barça TV i OKliga.TV) amb la voluntat de mantenir la primera posició de la classificació (per diferència de gols; +76), aconseguida el darrer cap de setmana.

Després de 17 jornades, ambdós equips es troben empatats amb 46 punts després de 15 victòries, un empat i una derrota. Es tracta doncs, segons paraules del tècnic Edu Castro, d’un “partit molt important, però no decisiu”. Un cop acabi el clàssic, encara hi haurà dotze jornades per endavant “en una OK Lliga que dona sorpreses”.

Els possibles escenaris

La victòria blaugrana permetria ser líders en solitari amb 49 punts i afrontar els futurs compromisos al capdavant de la taula. A més, caldrà tenir present el marcador del Palau (derrota per la mínima 3-4) i guanyar de més d’un gol permetria tenir goal-average particular (el que compta a final de temporada en cas d’empat a punts). Si la victòria és per la mínima, s’hauria de tenir en compte la diferència de gols general.

En cas d’empat, ambdós equips seguirien compartint liderat però el Barça tindria el goal-average particular en contra. I una desfeta significaria tornar a l’escenari previ a la derrota del Liceo a Taradell. L’equip estaria a tres punts (més goal-average perdut) per sota però, sens dubte, l’OK Lliga encara no estaria sentenciada.

A punt per frenar el Liceo

El conjunt blaugrana ha viatjat aquest dijous cap a terres gallegues i ha realitzat una última sessió preparatòria abans d’intentar aconseguir l’onzena victòria consecutiva.

Sobre el parquet, el Liceo disposà d’una plantilla en que destaca la pólvora de Jordi Adroher (autor de 24 gols, un menys que els pitxitxis Pablo Álvarez i João Rodrigues). També caldrà buscar amb insistència la porteria de Carles Grau (porter menys golejat amb 23 dianes) i defensar les accions ofensives del francès Roberto Di Benedetto, dels argentins Franco Platero, Maxi Oruste i Fabri Ciocale, dels gallecs Dava Torres i César Carballeira i del lloretenc Marc Grau. Els àrbitres del duel seran Jonathan Sánchez i Germán Sandoval.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut