“El Liceo-Barça és molt important però no decisiu”

“El Liceo-Barça és molt important però no decisiu”

Edu Castro i Helder Nunes asseguren que l’equip afronta El Clàssic de divendres “amb molta confiança”

Després de 17 jornades, moltes amb el Barça en segona posició, la classificació de l’OK Lliga mostra un empat a 46 punts entre els blaugranes i el Deportivo Liceo. Els gallecs van perdre el dissabte a Taradell (4-2), fet que permet situar-se al capdavant de la taula just abans de l’esperat Clàssic a Riazor. Qui guanyi s’endurà el premi de ser líder en solitari. Però encara faltaran 12 jornades. “No és un partit decisiu però sí molt important”. “El que guanyi dependrà de si mateix, però estem una lliga que dona sorpreses i cada partit s’ha de lluitar moltíssim”, afirma Edu Castro.

El duel es disputarà aquest divendres (19.30 hores, Barça TV, Esport3 & OKliga.TV), amb l’equip menys golejat (32 gols a Carles Grau) i el més golejador (110 dianes, amb Pablo Álvarez i João Rodrigues com a pitxitxis) en escena. “Som conscients d’on anem, el Liceo és un gran equip, molt ben treballat i que ens posarà les coses molt difícils”. El tècnic també destaca les deu victòries consecutives de l’equip: “estem bé, amb molta confiança, amb una ratxa de victòries i bon joc en molt partits, volent jugar a un joc que es pugui reconèixer”.

L’equip, amb tots els resultats negatius dels PCR, s’ha entrenat aquest dimecres al Palau Blaugrana abans de viatjar dijous cap a Galicia. Farà una última sessió preparatòria el dijous a la tarda i divendres esperarà a l’hora del partit saben que cal evitar repetir la derrota d’aquesta temporada al Palau (3-4). “És l’únic partit que hem perdut a casa en quatre temporades i hem de ser una mica més nosaltres mateixos”. “El Liceo va estar molt bé en defensa, amb un joc molt compacte, molta intensitat i una sortida formidable al contracop”.

“si portem aquest escut és per guanyar on sigui”

Helder Nunes

En declaracions a Barça TV, Helder Nunes coincideix en afirmar que “la temporada no acabarà a Riazor”. “Sí es tracta d’un partit molt important per ser primers, contra un equip que ens va guanyar al Palau”. El portuguès espera “un Liceo molt intens, amb el seu estil de joc”, però també destaca que “si portem aquest escut és per guanyar on sigui”.

La victòria blaugrana permetria afrontar el tram final de la segona volta amb tres punts més que el Liceo. I si es guanya de més d’un gol, amb el goal average particular a favor. “Portem gairebé tot el campionat al darrere d’ells i volem quedar-nos al capdavant. L’objectiu és guanyar la Lliga i sempre és més fàcil anar per davant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut