El jugador del B Rufino debuta amb l’absoluta Argentina

El jugador del B Rufino debuta amb l’absoluta Argentina

Santi Rufino ja havia jugat en les categories inferiors de l’albiceleste i ara amb 20 anys s’estrena amb la selecció Absoluta en un amistós contra Uzbekistan (1-0)

Gran notícia per al futbol base del Barça de futbol base. La perla argentina del planter, Santi Rufino, que també ha participat en pretemporades i entrenaments amb el primer equip, s’ha estrenat amb la selecció absoluta albiceleste amb només 20 anys. Rufino ha participat del triomf de l’Argentina sobre l’Uzbekistan a Tashkent en un partit emotiu que passarà a la història per l’homenatge del futbol sala argentí a la figura de Diego Armando Maradona. Rufino va tenir minuts i el gol del triomf albiceleste va ser de Lucas Bolo. Rufino també participarà d’un segon amistós Uzbekistan-Argentina abans de tornar a la disciplina del filial.

Esquerdinha i Coelho, amb Rússia i Portugal

D’altra banda, Esquerdinha i André Coleho també estan participant de la fase prèvia de l’Europeu amb les seleccions de Rússia i Portugal. Rússia ha guanyat els dos partits contra Armènia (6-0) i Geòrgia (0-4); i Portugal ha empatat contra Polònia a casa (2-2), a falta de la tornada que es disputa avui dimecres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut