Barça - UCAM Múrcia: Tanquen un gener perfecte (92-63)
Ofert per

Els culers guanyen amb autoritat al Palau per completar un mes amb ple de victòries: 10/10

Nova victòria blaugrana i ja en van 10 en aquest 2021. Els culers han superat amb contundència a l'UCAM Múrcia (92-63) i sumen la desena victòria en 10 partits durant aquest gener, per tancar de la millor manera un mes absolutament perfecte tant a la Lliga com a l'Eurolliga.

Inici disputat

Tot i un bon inici del conjunt visitant, el Barça ha començat a carburar amb un Sergi Martínez molt endollat tant en defensa com en atac, i un gran parcial de 14-2 als darrers minuts del primer quart, ha obert una bona escletxa per als culers (20-11). Tot i així, el Múrcia ha reaccionat al segon període i ha aconseguit capgirar el marcador, però un triple sobre la botzina de Hanga, ha permès al Barça marxar per davant al descans (37-36).

No donen opció

La segona part, però, ha estat un recital ofensiu blaugrana, que no ha donat opció a la reacció murciana. Els culers s'han imposat tant en defensa (només han encaixat 9 punts en tot el tercer quart) com en atac, amb bons minuts de Davies, per afrontar el darrer quart amb un +17 insalvable al marcador (62-45). Ja a l'últim temps, el Barça no ha afluixat el ritme i ha arribat a guanyar de 36 punts, per acabar emportant-se la victòria amb un contundent 92-63. Finalment, victòria incontestable dels de Saras per tancar un mes de gener absolutament perfecte.