FC Barcelona - Madrid: Un Clàssic blaugrana (4-1)

FC Barcelona - Madrid: Un Clàssic blaugrana (4-1)

Les de Lluís Cortes sumen la tretzena victòria en tretze partits de Lliga Iberdrola i es consoliden en la primera posició de la taula

El Clàssic es tenyeix de blaugrana! El Barça Femení s'ha imposat al Reial Madrid (4-1) i és més líder de la Lliga Iberdrola. Les blaugranes, que han firmat la 13a victòria consecutiva en el torneig domèstic, han relatat el triomf gràcies a inhabilitar el control de la pilota blanc. Oshoala (2), Alexia i Jennifer Hermoso han estat les artífexs dels gols culers en el primer Clàssic femení jugat al Johan Cruyff. 

Les culers escriuen els gols i les aproximacions

L'estratègia ha arrencat la narració ofensiva de les blaugranes. En un córner, Patri Guijarro ha dibuixat la primera ocasió del partit. Un cop de cap de la migcampista mallorquina que ha propiciat l'aturada de Misa. Els reflexos de la portera visitant no han lluït davant la canonada d'Alexia Putellas, que ha assolit els 100 gols en Lliga amb el Barça. Després d'una falta frontal, Pereira, Jennifer Hermoso i la capitana barcelonista, amb un xut potent i col·locat a l'escaire des de la frontal de l'àrea, han construït l'1-0. 

El contracop ha estat el següent episodi atacant del Barça. Una transició iniciada en zona defensiva ha desembocat en una vaselina d'Oshoala, que s'ha topat amb els guants de Misa. El refús ha quedat afable per al 2-0. Jennifer Hermoso ha marcat a plaer i ha afegit més distància en l'electrònic.

El Madrid amb més possessió, i un sol xut entre els tres pals en la priemra part, s'ha topat amb aquest 2-0. I, posteriorment, amb el 3-0 d'Oshoala després d'una nova assistència de Hansen -ja en suma 11 aquest curs-. Una pressió alta, un dels altres punts del relat ofensiu de les culers, i una recuperació de l'11 barcelonista en el punt iniciàtic del joc blanc ha acrescut els xuts i l'efectivitat de les blaugranes; sempre concentrades i atentes en destruir el joc de control de les de David Aznar. 

Oshoala conclou el triomf

La 20 barcelonista ha completat el seu doblet. De rebot, però amb l'habilitat de saber ocupar el lloc correcte, la davantera nigeriana culer s'ha apuntat el 4-0

Res ha fet perillar el triomf barcelonista. El Madrid ha continuat apostant per l'apoderament de la pilota, menys quan s'ha quedat amb una jugadora menys per l'expulsió de la seva portera, però el Barça no ha deixat quasi cap escletxa en la rereguarda. Solament un penal dubtós, que també ha provocat l'expulsió de Mapi León per doble targeta groga, ha pertorbat la tranquil·litat culer i de Sandra Paños. L'1, que havia firmat dues aturades esporàdiques en tot el matx, no ha pogut evitar el 4-1.  

Aquest 4-1 ha estat el resultat definitiu. Una victòria en el Clàssic que ha mantingut la imbatibilitat de les barcelonistes en la Lliga Iberdrola. 13 triomfs en 13 partits que reafirmen el Barça en la primera posició de la taula. Un Clàssic blaugrana que permet situar una diferència de cinc punts amb el Madrid i el Llevant, segons classificats.  

FITXA DEL PARTIT

Barça, 4
Madrid, 1

Barça: Paños, Marta Torrejón, Mapi, Pereira, Leila, Alexia (Vicky Losada, min. 87), Patri, Graham Hansen, Oshoala (Melanie, min. 87), Jennifer Hermoso (Hamroui, min. 72) i Mariona (Aitana, min. 70).
Madrid: Misa, Kenti Robles, Peter, Thaisa, Kaci, Olga (Claudia Florentino, min. 92), Oroz (Marta Corredera, min. 74), Jakobsson, Cardona, Ivana i Teresa (Yohana Gomez, min. 74). 

Gols: 1-0, Alexia (min. 14); 2-0, Jennifer Hermoso (min. 23); 3-0, Oshoala (min. 37); 4-0, Oshoala (min. 70); 4-1, Olga (min. 81). 

Àrbitra: Elia María Martínez. Ha amonestat amb targeta groga la local Mapi León (min. 39 i min. 79) i la visitant Kaci (min. 64). També ha expulsat amb vermella directa la visitant Misa (min. 72). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut