Contundència i compromís

El Barça CBS suma l’encert anotador a l’habitual intensitat defensiva contra el Stadium Casablanca (50-90)

El Barça CBS ha signat un monòleg contra Stadium Casablanca en el pavelló Eduardo Lastrada de Saragossa, i ha obtingut una còmode i contundent victòria per 50-90. L’equip blaugrana recuperava Beatrice Carta i ha fet debutar la sèrbia Iva Roglic, però l’autèntica líder d’aquest partit ha estat Ainhoa López, amb 21 punts i 24 de valoració

Amb un gran ritme de joc, el Barça CBS ha sortit a decidir el partit des del primer quart, que ja ha tancat amb un marcador favorable de 14-22. L’equip d’Isaac Fernández ha tornat a tenir una gran actuació en defensa i les aragoneses únicament han pogut anotar 8 punts al segon quart, per arribar a la meitat del partit amb un 22-45.

Després del descans, el ritme de les jugadores del Barça no ha baixat, i han mantingut l’eficàcia i la regularitat anotadora que s’ha sumat al seu habitual compromís en defensa. Amb quatre jugadores per sobre de 10 punts, el Barça CBS ha signat una gran actuació en atac, i amb un ritme defensiu molt alt durant tot el partit ha tancat el marcador amb 40 punts d’avantatja (50-90), per obtenir una nova victòria en aquesta Lliga Femenina 2.

Debut de la sèrbia Iva Roglic

A la segona meitat ha debutat Iva Roglic, una ala-pivot sèrbia de 32 anys i 1'88, incorporada recentment fins a final de temporada, que ha mostrat una bona adaptació al joc blaugrana i ha sumat un total de set punts en els set minuts i vint-i-un segons que ha estat a la pista.

La pròxima setmana no hi haurà jornada de Lliga per aturada FIBA de seleccions.