Els cracks del Futsal arranquen un somriure als nens hospitalitzats

Els cracks del Futsal arranquen un somriure als nens hospitalitzats

Ferrao i Miquel Feixas han conversat virtualment amb tres nens i nenes ingressats a l’hospital Vall d’Hebrón amb demostració de freestyle i una visita a la pista i vestidor del Palau incloses gràcies a una iniciativa de la Fundació Barça

Un any més la Fundació Barça i els equips professionals del Club uneixen les seves forces per fer la vida una mica més alegre als nens i nenes que es troben hospitalitzats en diversos centres hospitalaris catalans. Enguany la trobada ha sigut virtual degut al context de la pandèmia, i ha tingut com a protagonistes a tres nens i nenes ingressats a l’Hospital Vall d’Hebrón, que s’han vist les cares i han conversat amb el Millor Jugador del Món de futbol sala, Ferrao, i amb el porter Miquel Feixas.

Demostració de Futsal i Tour pel Palau

La trobada ha anat molt més enllà d’una simple conversa. Ferrao i Miquel Feixas han fet una demostració de xuts i aturades, s’han lluït amb una exhibició de freestyle i han fet una visita guiada als nens pel Palau, pista i vestidor inclosos. En acabar, Feixas i Ferrao han regalat tres pilotes signades als tres nens i nenes protagonistes d’aquesta trobada, un moment de felicitat de valor incalculable per a ells, una vegada més gràcies a la iniciativa de la Fundació Barça en col·laboració amb l’Hospital Vall d’Hebrón. Està previst que les visites telemàtiques continuïn al llarg de la temporada amb la resta de la plantilla i també amb els altres equips professionals del Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut