Semifinals culers en el Mundial

Semifinals culers en el Mundial

Vuit jugadors del Barça lluitaran aquest divendres per les medalles a Egipte amb les respectives seleccions d’Espanya, França i Dinamarca

El Mundial d’handbol d’Egipte entra en la seva recta final i el protagonisme blaugrana continua sent màxim. Amb les semifinals definides, els vuit jugadors del Barça que disputaven els quarts de final continuen endavant i lluitaran per les medalles amb les respectives seleccions. Raúl Entrerríos, Gonzalo Pérez de Vargas, Aitor Ariño i Aleix Gómez, amb Espanya; Dika Mem, Timothey N’Guessan i Ludovic Fàbregas, amb França, i Kevin Möller, amb Dinamarca, van superar els quarts i disputaran aquest divendres les dues semifinals. En el cas d’Espanya i Dinamarca serà un duel directe amb color blaugrana (20:30 hores), mentre que els francesos es jugaran el pas a la final contra Suècia (17:30 hores).

ESPANYA

El combinat de Jordi Ribera afrontava uns quarts de final de màxima dificultat contra Noruega, i des del primer moment van mostrar la seva solidesa. Espanya marxava al descans amb sis gols d’avantatge (21-15), i amb un joc coral i un inspirat Rodrigo Corrales sota pals va saber frenar l’empenta nòrdica per imposar-se finalment per 31-26. La selecció espanyola, amb Entrerríos, Pérez de Vargas, Ariño i Aleix, buscaran una plaça en la final contra Dinamarca el divendres a les 20:30 hores.

DINAMARCA

Els danesos, amb aparicions de Kevin Möller durant la segona part, va acabar aconseguint la classificació en la tanda de penals contra el combinat amfitrió, Egipte. El partit va acabar amb empat (28-28), i la igualtat no es va desfer ni tan sols amb dues pròrrogues. Així, el duel va anar als 7 metres, i dues aturades de Landin van donar el bitllet per a les semifinals al conjunt danès.

FRANÇA

Amb protagonisme dels blaugranes Mem, N’Guessan i Fàbregas, el combinat bleu va accedir a les semifinals en superar a Hongria en la pròrroga per 35-32, després del 30-30 al final dels 60 minuts. Els francesos, que han guanyat tots els partits del campionat, es creuaran amb Suècia (17:30 hores) amb una plaça per a la final en joc. Els suecs, per la seva banda, es van desfer còmodament de Qatar (35-23).

*FOTO: IHF

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut