El Zenit de Xavi Pascual visita el Palau

El Zenit de Xavi Pascual visita el Palau

El conjunt de Sant Petersburg ocupa la tercera posició de l’Eurolliga (dimarts, 21h)

El Barça rep aquest dimarts, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Zenit de Sant Petersburg en la que serà la 22a jornada de l’Eurolliga. Els de Saras, líders de la competició empatats amb el CSKA, reben el tercer classificat, un Zenit que ha guanyat 13 partits i és una de les grans revelacions.

El rival

El Zenit, entrenat per un històric de la secció com és Xavi Pascual, té en el pivot lituà Gudaitis el seu jugador més perillós: 10.6 punts, 4,3 rebots i 13,9 de valoració. El segueixen de ben a prop els exteriors Ponitka (8,3 punts, 4,6 rebots i 3,3 assistències) i l’exblaugrana Kevin Pangos (11,7 punts i 6,3 rebots). A més, jugadors com Will Thomas (8,4 punts i 5,3 rebots), Billy Baron (43% en triples), Hollins, Poythress, KC Rivers o Zubkov, entre d’altres, poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Els de Saras, que compten per victòries tots els partits del 2021, s’enfronten en els pròxims dies als quatre rivals que han guanyat al Barça aquesta temporada: Zenit, Olympiacos, Múrcia i Anadolu Efes. Per aquest partit Jasikevicius podrà comptar amb tots els jugadors del primer equip, amb l’excepció de Claver, que segueix recuperant-se de la seva lesió. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut