L'equip femení s’imposa en el Català de Clubs de pista coberta

L'equip femení s’imposa en el Català de Clubs de pista coberta

El masculí blaugrana obté el tercer lloc en uns campionats celebrats al Palau Sant Jordi

Aquest passat diumenge 24 de gener, l’atletisme català ha celebrat el Campionat de Clubs en Pista Coberta en categoria A al Palau Sant Jordi de Barcelona.

El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el títol femení amb una gran avantatge sobre l’Avinent Manresa que ha estat segon i l’Hospitalet Atletisme que ha estat tercer. Cal destacar els dos rècords dels campionats que han assolit les atletes blaugranes, al saltar Cora Salas 6,04 en llargada i establir l’equip de relleus 4x400 format per Irene Bonilla, Júlia Garcia, Stephanie Saavedra i Geena Stephens una marca de 3:52.54.

En la categoria masculina, el títol ha estat per l’Agrupació Atlètica de Catalunya, que ha mostrat una gran superioritat, amb l’Hospitalet Atletisme al segon lloc i el Barça al tercer. En aquesta categoria, el FC Barcelona també ha establert un nou rècord dels campionats als 4x400 amb Pau Fradera, Eric Esteve, Miguel Gasch i Javier Delgado, que han marcat un temps de 3:20.60.

A la jornada de dissabte es va realitzar l’autonòmic de la categoria B, amb victòria de la UA Terrassa a la categoria masculina i el CA Tarragona en la femenina.

El proper diumenge 31 de gener se celebrarà en el mateix escenari del Palau Sant Jordi el Campionat de Catalunya individual de pista coberta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut