Aturada abans d’un febrer infernal

Aturada abans d’un febrer infernal

La competició de clubs fa un petit stop de 10 dies per la disputa del pre-Europeu amb Esquerdinha (Rússia) i André Coelho (Portugal) concentrats amb les seves seleccions a les portes de cinc partits decisius al febrer

Ja s’han fet públics els horaris de tres dels cinc partits que jugarà el Barça de futbol sala al febrer: Barça-Palma de lliga (diumenge 7/2, 12h); Industrias-Barça de 1/4 final de Copa del Rei (dimarts 9/2, 18:30); Cartagena-Barça de lliga (cap setmana 12-13-14/2, dia i hora per confirmar); Barça-ACCS de 1/8 final de Champions (divendres 19/2, 20h); i Movistar Inter-Barça de lliga (cap de setmana 26-27-28/2, dia i hora per confirmar). Això serà d’aquí a tretze dies, passada l’aturada de seleccions per la disputa del pre-europeu. La calma abans de la tempesta.

Només dos jugadors convocats

En aquesta ocasió només marxen amb les seves seleccions André Coelho (Portugal), que disputa un doble compromís contra Polònia, i Esquerdinha (Rússia), que juga contra Geòrgia i Armènia. La resta de jugadors es queden a casa. Dels lesionats, Aicardo, Ferrao i Dídac s’espera que puguin tornar després de l’aturada, mentre que Adolfo arriba a temps pels vuitens de la Champions si es compleixen els terminis previstos i no hi ha contratemps. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut