Se supera el centenar de gols amb Pablo Álvarez com a nou pitxitxi

Se supera el centenar de gols amb Pablo Álvarez com a nou pitxitxi

L’equip té una mitjana de 6,3 gols per partit i l’argentí arriba a les 25 dianes

La victòria a Palafrugell (1-5) va permetre iniciar la segona volta mantenint la bona dinàmica de victòries. Ja en són nou de forma consecutiva. Els cinc gols marcats, amb hat-trick de Pablo Álvarez i doblet de Pau Bargalló, van significar dues noves fites destacables: superar la barrera del centenar de gols i que l’argentí sigui el nou pitxitxi de l’OK Lliga.

6,3 gols de mitjana

Superar els 100 gols en una temporada d’OK Lliga és un fet habitual en el conjunt blaugrana però que, al final de temporada, només acostumen a assolir els primers equips de la taula. El gran mèrit és haver superat la barrera del centenar de gols tant aviat, tot just en la primera jornada de la segona volta. Els 101 gols marcats en setze partits signifiquen que l’equip protagonitza una elevada mitja de 6,3 gols per partit. Els següents equips més golejadors de l’OK Lliga 2020/21 són el Reus (81 amb dos partits menys) i el Liceo (78).

Pablito, el nou pitxitxi

Dels 101 gols blaugranes a l’OK Lliga, gairebé un quart són obra de Pablo Álvarez. Dissabte, a Palafrugell, va aconseguir el seu cinquè hat-trick del curs i va arribar a les 25 dianes, fet que li permet superar els 24 que sumen Jordi Adroher i Raul Marín (el reusenc, amb dos partits pendents). A la llista de màxims golejadors també destaquen, amb 22 dianes, João Rodrigues i Marc González (cedit al Lloret).

El ‘killer’ de San Juan ha estat convocat en quinze duels d’OK Lliga, marcant 1,6 gols de mitjana. Amb el darrer hat-trick, segueix ampliant el rècord de màxim golejador històric de l’OK Lliga (539 dianes) i també s’adjudica la condició de jugador més inspirat de la plantilla aquest curs. Comptant també els registres a la Lliga Catalana i Supercopa, Pablito ha marcat 30 gols i ha fet 15 assistències de gol en només 21 compromisos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut