Aquest dimarts Futsalplanet anuncia els Millors del Món

Aquest dimarts Futsalplanet anuncia els Millors del Món

Ferrao i Sergio Lozano estan nominats en la categoria de Millor Jugador, Andreu Plaza en la categoria de Millor Entrenador, Dídac Plana en la categoria de Millor Porter i el Barça com a Millor Club del 2020

Ha arribat el dia. Aquest dimarts 26/1 el portal FutsalPlanet farà l’anunci dels guanyadors dels premis als Millors del Món del 2020. L’horari està per confirmar, però l’any passat l'anunci es va produir a les 14h del migdia. 

Cinc nominacions blaugana

El Barça té cinc nominacions i parteix entre els favorits com a actual campió d’Europa. Ferrao, Andreu Plaza i el propi Barça aspiren a repetir guardó en les categories de Millor Jugador, Millor Entrenador i Millor Club. Sergio Lozano, que ja va guanyar el 2013, i Dídac Plana, que s’estrena, també estan nominats en les categories de Millor Jugador i Millor Porter.

Historial de premis del Barça

El Barça aspira al quart guardó com a millor Club del Món. Ja va guanyar els anys 2012, 2014 i 2019. Per a Ferrao (guanyador 2019) i Sergio Lozano (guanyador 2013) podria ser el segon reconeixement com a Millor Jugadors del Món; i per a Andreu Plaza (guanyador 2019) també seria la segona distinció com a Millor Entrenador del Món, un premi que també va guanyar Marc Carmona el 2012 dirigint els blaugrana. Menció especial per a Adolfo també, que va quedar segon Millor Jugador del Món el 2019, i té tres premis com a Millor Jugador Jove del Món (2014, 2015 i 2016), de quan jugava a Industrias. Lozano i Ferrao també van guanyar el premi al Millor Jugador Jove del Món, el 2011 i el 2013 respectivament, just abans d’aterrar al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut