Els 21 per visitar Elx

Els 21 per visitar Elx

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats per jugar contra l’Elx aquest diumenge a les 16.15 hores

Després de la victòria a la Copa del Rei, torna la Lliga amb un partit a domicili. El Barça buscarà seguir sumant al campionat domèstic al camp de l’Elx, un recent ascendit que ara mateix ocupa posicions de descens tot i tenir dos partits pendents. Ronald Koeman ha facilitat aquest dissabte al matí la llista de 21 convocats on hi és Sergiño Dest, que ha rebut l’alta mèdica després de completar la sessió d’entrenament d’aquest matí.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, O. Mingueza, Konrad i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Messi és baixa per sanció.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dissabte al matí, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra l’Elx. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més de Dest i S. Roberto que han entrenat amb el grup.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut