Barça Femení – Rayo Vallecano (prèvia): Per recuperar i ampliar

Barça Femení – Rayo Vallecano (prèvia): Per recuperar i ampliar

17h, Barça TV i streaming a BarçaTV+: El conjunt blaugrana torna a la Lliga i a casa per consolidar el seu lideratge en un partit ajornat

Després de dies convulsos, amb l’ajornament pel temporal a Madrid i la cruel eliminació de la Supercopa, el Barça Femení torna a la competició rebent el Rayo Vallecano a l’Estadi Johan Cruyff, en el compromís que es va suspendre a la cinquena jornada de Lliga pels casos de Covid-19 visitants. 

És una gran oportunitat per a les de Lluís Cortés de redimir-se, així com d’ampliar l’avantatge al capdavant de la classificació: són líders amb dos punts més que Real Madrid i Llevant, que han disputat tres partits més. El Barça és una piconadora a la Lliga, amb onze victòries en onze jornades. També ho és el seu estadi, on ha guanyat tots els partits que hi ha jugat des de la inauguració.

Aquest serà el primer dels dos enfrontaments a casa aquesta setmana, ja que el dissabte (12h) espera el Granadilla, una de les revelacions. I és que el calendari que els hi ve a les culers és frenètic, amb 8 partits de Lliga en 24 dies. 

El rival d’aquesta tarda serà un Rayo sempre complicat. Acumula cinc compromisos consecutius sense conèixer la derrota i té un valuós marge per sobre del descens.   

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut