Lozano agraeix les mostres de suport

Lozano agraeix les mostres de suport

El capità lamenta la mala fortuna amb les lesions i diu que tornarà a enfocar-se i posar tot l’esforç en recuperar-se al 100%

Sergio Lozano ha volgut agrair les mostres de suport rebudes després de la lesió que va patir al genoll dret en el partit contra el Prishtina, que està pendent de diagnòstic definitiu fins la ressonància que li faran dilluns que ve. El capità ha escrit el següent missatge a les seves xarxes socials:

“A l'espera de la ressonància magnètica tot apunta que estaré uns mesos fora de les pistes, és una cosa difícil d'explicar i difícil d'entendre, em trobava en el millor moment després de les operacions, com vaig dir el meu millor premi és tornar a sentir-me així, però desgraciadament sembla que quan tornes a gaudir jugant del que més estimo, em torno a trencar el genoll! Moltíssimes gràcies pels molts missatges d'ànim, realment em sento molt estimat i això és un gran orgull que ,siguis de l'equip que siguis, sempre tingueu unes paraules boniques per a mi! Ara mateix ho veig tot negre i fins i tot penses coses que potser després te’n pots penedir, però també em conec i quan passin uns dies i tot torni a la calma tinc clar que tornaré a enfocar i posar tot el meu esforç en recuperar-me a el 100%”

Andreu Plaza: "És injust" 

Visiblement emocionat davant les càmeres de BarçaTV, el tècnic va valorar així la lesió de Lozano. “Té mala pinta, és molt dur perquè és un jugador que s’ha esforçat molt i ha treballat molt per superar tots els entrebancs i ara es troba amb això una altra vegada. És injust i és un cop molt dur”.

Suport dels companys

Esquerdinha i Miquel Feixas també van expressar, en nom de tot l’equip, el seu suport a Lozano. “Estarem al seu costat pel que calgui, és el nostre líder i ara més que mai l’ajudarem a superar aquest mal moment”, diu Esquerdinha, que va rebel·lar la reacció del vestidor. “A la mitja part ningú gosava dir res, estàvem en shock i hi havia un silenci sepulcral”. Per la seva banda Miquel Feixas confia en la força de voluntat de Lozano. “Ja ha demostrat sempre que és mentalment fort i sempre se sobreposa a totes les dificultats, i ara ho tornarà a fer” va dir Feixas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut