Atlético de Madrid – Barça Femení (prèvia): Una altra súper semi

Atlético de Madrid – Barça Femení (prèvia): Una altra súper semi

19.00h, BarçaTV, Teledeporte, Esport3 i streaming a Barça Tv+: Un clàssic decidirà el finalista de la Supercopa d’Espanya a Almeria

La defensa del títol de la Supercopa d’Espanya comença, a Almeria, de la mateixa manera que ho va fer fa un any a Salamanca: amb una semifinal estel·lar amb l’Atlètic de Madrid. L’estadi Juegos Mediterráneos acull una nova edició del clàssic del futbol femení estatal en els últims temps. Un duel que en els últims temps s’ha resolt sempre a favor del bàndol culer, des de l’última edició de la Supercopa (2-3), passant pels quarts de Champions (1-0) fins a la Lliga (3-0).

En aquesta ocasió, el xoc ve marcat per les adversitats que van patir els dos equips pel temporal de neu del cap de setmana. Passada la pàgina, el Barça Femení buscarà el primer títol de la temporada. El Llevant, que va superar l’EDF Logroño a l’altra semi, espera rival per a la gran final de dissabte.

Sorprenent canvi a la banqueta

L’altra notícia que ha alterat la prèvia ha estat el canvi a la banqueta matalassera, anunciat aquest dimarts a la tarda, amb els equips ja a Almeria. José Luis Sánchez Vera, que va deixar l’equip poc després del memorable 6-1 a l’Estadi Johan Cruyff, retorna per redreçar el rumb d’un quadre que ha fet tres incorporacions al mercat hivernal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut