Laporta, Font, Freixa i Rousaud presenten les signatures necessàries

Laporta, Font, Freixa i Rousaud presenten les signatures necessàries

Els quatre aspirants resten a la validació de les butlletes per convertir-se en candidats oficials

Joan Laporta, Víctor Font, Toni Freixa i Emili Rousaud han estat els quatre socis que han superat el mínim de les 2.257 signatures necessàries per poder convertir-se en candidats a la presidència del FC Barcelona, a l’espera del resultat del procés de validació de les signatures que començarà el dimarts 12 de gener.

Un cop acabat el període de recollida de signatures, Jordi Farré, Xavier Vilajoana, Agustí Benedito, Lluís Fernández Alà i Pere Riera no han pogut sumar el mínim de signatures exigides per ser candidats a les eleccions del 24 de gener.

Joan Laporta ha estat qui més signatures ha presentat amb un total de 10.272 butlletes, seguit de Víctor Font, que n’ha aportat 4.713, Toni Freixa, que ha recollit 2.822 signatures i Emili Rousaud, que n’ha presentat un total de 2.510.

Per la seva banda, Xavier Vilajona ha presentat un total de 1.968 paperetes i no ha arribat al mínim exigit. Jordi Farré, Lluís Fernandez Alà i Pere Riera han decidit destruir en el mateix Auditori les seves butlletes sense ser comptabilitzades ni validades. Finalment, Agustí Benedito no ha presentat les seves signatures.

El número de signatures vàlides i la proclamació oficial dels candidats, resta ara pendent del procés de validació de paperetes, que comença el dimarts 12 de gener i acaba el dijous dia 14. Segons el número de signatures que no siguin validades pot variar el número final de candidats a les eleccions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut