La final de la Supercopa, ajornada

La final de la Supercopa, ajornada

La RFEF ha fet oficial la decisió seguint els consells de les autoritats de la Comunitat de Madrid i motivada pels condicionants organitzatius del partit derivats del temporal

El temporal Filomena ha obligat finalment a la RFEF, seguint el consell de les autoritats, a prendre la decisió d’ajornar la final de la Supercopa prevista per aquest dilluns 11/1 a les 19:45 al WiZink de Madrid. La decisió ve motivada pels condicionants organitzatius del partit derivats de les inclemències meteorològiques que viu la capital d’Espanya. 

Totes les parts, d’acord

La RFEF, les autoritats de la Comunitat de Madrid, Movistar Inter i  el Barça estan d’acord amb la suspensió del partit. Movistar Inter havia manifestat les dificultats de la plantilla per desplaçar-se i passar els preceptius tests sanitaris previs a la final, mentre que el desplaçament del Barça a Madrid en AVE previst per demà al matí a les 9h també generava dubtes. Ara la RFEF treballarà per reubicar el partit al calendari, sense cap data concreta sobre la taula de moment.

Comencen a preparar la Champions

El Barça aparca la Supercopa, doncs, i l’equip comença a preparar el debut a la Champions contra el Prishtina. Serà divendres que ve al Palau (18:30, BarçaTV), en una eliminatòria de setzens de final a partit únic que comptarà amb les baixes segures de Dídac, Adolfo i Aicardo, i el dubte de Ferrao, amb molèsties al bessó de la cama dreta. L'equip ja ha reprogramat l'agenda de la setmana amb un primer entrenament demà mateix dilluns a les 11h a la Ciutat Esportiva del Barça. La resta de la setmana la plantilla s'entrenarà al Palau. El dimarts a les 12h, i dimecres y dijous a las 11h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut