Convocatòria per la Supercopa sense Dídac, Adolfo, Ferrao ni Aicardo
Ofert per

Convocatòria per la Supercopa sense Dídac, Adolfo, Ferrao ni Aicardo

El porter és positiu per Covid-19 amb simptomatologia molt lleu i es manté aïllat de l’equip, l’ala colomenc té un trencament fibril·lar a l’adductor de la cuixa esquerra i s’estarà entre 5 i 6 setmanes de baixa, el pivot és baixa per precaució per molèsties al bessó de la cama dreta i també es perd la final, i Aicardo segueix recuperant-se de la seva lesió (dilluns 11/1, 19:45h, BarçaTV, Esport3 i Tdp)

El Barça s’ha entrenat aquest diumenge al matí al Palau abans de viatjar demà dilluns a primera hora amb l’AVE de les 9h a Madrid, sempre que el temps ho permeti. El partit està previst per aquest dilluns 11/1 a les 19:45h al WiZink, amb l’última hora que la RFEF ha anunciat que finalment es disputarà sense públic degut a les inclemències meteorològiques. El partit serà ofert en directe per BarçaTV, Esport3 i Tdp.

Quatre baixes importants en la sessió d’aquest matí, que tampoc estaran en la convocatòria per la final de la Supercopa: la ja coneguda d’Aicardo, i les de Dídac Plana, Adolfo i Ferrao. Entra a la llista el porter del filial Óscar de la Faya i la convocatòria és de dotze jugadors.

Dídac, positiu per Covid-19

El porter és positiu per Covid-19 amb simptomatologia molt lleu i es manté aïllat de l’equip. El positiu es va detectar en les proves d’antígens que l’equip va passar ahir dissabte al matí. Arran del resultat, l’equip no es va poder entrenar seguint el protocol mèdic i tota la plantilla, jugadors i staff, es van sotmetre a uns tests PCR amb resultat negatiu. Aquest dissabte s’han reprès els entrenaments i Dídac haurà d’estar-se aïllat un mínim de 10 dies segons marca el protocol.

El Club també informa d’un segon cas de Covid-19 al Barça de futbol sala detectat anteriorment, dijous passat, en un membre de l’staff. L’afectat també es troba amb simptomatologia molt lleu aïllat al seu domicili. El procediment va ser el mateix. L’equip va suspendre l'entrenament de dijous passat fins que no es va confirmar amb els test PCR que la resta de la plantilla donava resultat negatiu. Donades les circumstàncies, l’equip només s’ha pogut entrenar divendres i diumenge per preparar la final de la Supercopa.

Adolfo, lesió muscular

També serà baixa Adolfo, en aquest cas per lesió muscular. El jugador té un trencament fibril·lar a l’adductor de la cuixa esquerra i s’estarà entre 5 i 6 setmanes de baixa. Adolfo, Dídac i Aicardo també seran baixa pel debut de l’equip a la Champions el proper divendres dia 15 al Palau en l’eliminatòria de setzens de final a partit únic contra el Prishtina. 

Ferrao, amb molèsties al bessó de la cama dreta

La quarta baixa és la de Ferrao, que té molèsties al bessó de la cama dreta i és baixa per precaució.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut