Baxi Manresa - Barça: Molt en joc al Nou Congost

Baxi Manresa - Barça: Molt en joc al Nou Congost

Els del Bages, amb possibilitats de classificar-se per a la Copa del Rei si guanyen

El Barça visita aquest dissabte, a les 20:45h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el Baxi Manresa en la que serà la 19a jornada de la Lliga Endesa. No serà un derbi qualsevol a Manresa. I és que l’equip del Nou Congost s’hi juga entrar a la Copa del Rei. Això seria possible si els de Pedro Martínez superen el Barça i l’Unicaja, per la seva banda, cau contra el Baskonia.

El rival

Compta amb un equip molt compensat i amb moltes armes ofensives. El seu jugador més destacat és el pivot Scott Eatherton amb 13,6 punts i 5,6 rebots de mitjana. Homes com l’exblaugrana Dani Pérez (8 punts i 7 assistències), Jonathan Tabu (8,9), Eulis Báez (8,4), Seth Hinrichs (6,9), Juampi Vaulet (7,6), Martynas Sajus (6,3), Rafa Martínez, Dulkys o el nouvingut Matt Janning poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Els blaugranes visiten el Nou Congost molt conscients de la dificultat del partit. Pel rival i també perquè poden aconseguir un lloc a la Copa del Rei. Sarunas Jasikevicius té disponibles els mateixos jugadors que van jugar contra el València Basket a l’Eurolliga. Per tant, seguiran sent baixa Claver i Davies, per lesió, i Mirotic, amb permís del Club per motius personals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut