Esquerdinha:

Esquerdinha: "Aquesta Supercopa és especial per a mi"

L'equip li va dedicar el títol després de la greu lesió de genoll que va patir a la final de la temporada passada en la qual també va ser protagonista per marcar un dels gols del triomf contra ElPozo (4-3)

"Tinc una barreja de records d'alegria i de tristesa d'aquell dia i, sobretot, el record de tot l'equip donant-me ànims al vestidor i dedicant-me el títol, sempre vaig sentir el suport incondicional dels meus companys i del Club en aquells moments tan difícils", diu Esquerdinha recordant l'última final de Supercopa del 7 de setembre de 2019 a Guadalajara.

Aquell dia va viure en la seva pròpia pell les dues cares de l'esport. Va passar de marcar un golàs de cap que suposava el 3-0 en el minut 13 de partit, a lesionar-se greument el genoll només dos minuts després. Va patir un trencament de lligament encreuat anterior del genoll dret que el va mantenir una temporada sencera allunyat de les pistes.

Fam de més títols

Sobre la final contra l'Inter, Esquerdinha reconeix que "serà especial per a mi pel que va passar la temporada passada i perquè és la primera després de la lesió, però ja no miro el passat i estic content per poder a tornar lluitar per guanyar un títol amb el Barça dins de la pista", explica.

Esquerdinha també avisa que Movistar Inter "és un equip renovat i amb molta ambició" i espera un partit "igualat". "Afrontem la final amb la mateixa ambició de sempre, ja hem guanyat dos títols aquest curs i esperem que aquesta Supercopa sigui el primer de l'any 2021 i que en vinguin molts més després", diu il·lusionat. ¿La clau per guanyar la final? "Hem de ser l'equip sòlid dels últims partits", apunta un dels grans protagonistes de la final de Supercopa Movistar Inter-Barça, prevista per al proper dilluns que 11/1 a les 19:45h al WiZink (Tdp, BarçaTV i Esport3).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut