Barça - València Basket: Bon triomf per trencar la mala ratxa (89-72)
Ofert per

Els culers guanyen amb autoritat per tornar al camí de la victòria a l'Eurolliga

Gran victòria barcelonista al Palau Blaugrana. Els culers han superat amb autoritat al València (89-72) en el primer partit de la segona volta de l'Eurolliga per trencar així la mala ratxa de tres derrotes consecutives a la competició continental. A més, la part positiva ha estat el debut de Leo Westermann, el nou fitxatge del Barça.

Bon inici culer

Al primer quart, els culers han agafat un avantatge que ja no deixarien escapar. Higgins, amb nou punts en els primers 10 minuts, ha estat el jugador més destacat del Barça, que ha marxat al final del primer quart amb un 18-12 al marcador i amb una gran actuació defensiva.

Ja al segon quart, Abrines, amb dos triples, ha obert encara més escletxa d'un Barça que ha doblat el marcador (32-16), i amb Hanga també molt endollat en atac. Tot i així, els valencians han reaccionat i un gran parcial de 0-11 ha tornat a igualar el matx per marxar al descans amb un ajustat 38-33.

Sentència blaugrana

Després del descans, tot i l'intent visitant de capgirar el marcador, el Barça no ha donat opció i ha aconseguit una gran anotació (29 punts) per tornar a situar una clara avantatge al marcador (67-54) i marxar al darrer quart de manera molt favorable. En els darrers 10 minuts, els blaugrana no han donat opció i han sentenciat per emportar-se el triomf amb autoritat (89-72). Gran victòria blaugrana que comença amb bon peu la segona volta de l'Eurolliga i trenca així la ratxa negativa a Europa.