Compte enrere per la final de la Supercopa

Compte enrere per la final de la Supercopa

El Barça buscarà conquistar el tercer títol de Supercopa contra Movistar Inter el proper dilluns 11/1 al WiZink després de guanyar 2 títols en 4 intents: derrota a la final contra Inter el 2011, i en semifinals contra ElPozo el 2012; i victòries contra ElPozo el 2013 i el 2019

Falten només cinc dies per la final de la Supercopa que enfrontarà a Movistar Inter, com a campió del play-off exprés de lliga, i al Barça, com a campió de la Copa d’Espanya 2020 disputada a Màlaga. Recordem que el Barça ha guanyat 2/2 fins ara aquest curs: la Champions 2019/20 a l’octubre; i la Copa del Rei 2019/20 al desembre. La Supercopa serà el primer títol en joc corresponent a la temporada 2020/21.

Quarta final de Supercopa i cinquè intent

Serà la quarta final de Supercopa que disputarà el Barça, que també va perdre una semifinal contra ElPozo el 2012 quan la competició encara es jugava amb format Final Four. El balanç en finals: una derrota contra Inter el 2011 a Torrejón (4-3); i dues victòries en dues finals disputades contra ElPozo. El 2013, encara amb format anada i tornada, amb 0-1 a Múrcia a l’anada i 5-5 al Palau en el partit de tornada. I la temporada passada a Guadalajara, ja a partit únic, 4-3 contra ElPozo en una final que també serà recordada per la greu lesió al genoll que va patir Esquerdinha.

Plaza demana una marxa més

“És un partit diferent, amb un títol en joc, i l’equip l’afrontarà convençut que hem de pujar la intensitat respecte l’últim partit a Antequera per competir pel títol. Vam acabar el 2020 amb dos títols i esperem que segueixi la bona ratxa i puguem començar el 2021 amb un altre títol davant d’un rival que aquesta temporada ja ens ha guanyat dues vegades”, avisa Plaza.

Els dos precedents als quals fa referència el tècnic contra Movistar Inter són el partit de pretemporada a la Ciutat Esportiva (4-6), i el triomf de Inter al Palau en partit de lliga (2-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut