Termini per a la presentació de candidatures

Termini per a la presentació de candidatures

Del 2 a l’11 de gener, els aspirants poden presentar les seves candidatures amb el suport d'un mínim de 2.257 signatures

Del 2 a l’11 de gener, els aspirants a ser candidats a la presidència del FC Barcelona poden presentar les seves candidatures amb el lliurament d’un mínim de 2.257 signatures de suport de socis amb dret a vot.

El dilluns dia 11 és el darrer dia per presentar les signatures necessàries per optar a la presidència del Club en la jornada electoral del 24 de gener.

Un cop presentades les candidatures, es revisaran les signatures aportades per cada aspirant, i del 12 al 14 de gener, la Junta Electoral proclamarà els candidats que participaran a les properes eleccions a la Junta Directiva del FC Barcelona.  

Col·laboració de les penyes

Durant aquest dies de recollida de signatures, la Confederació Mundial de Penyes, mitjançant les seves Federacions i diferents Penyes Barcelonistes, ha col·laborat perquè els socis del Barça pugessin lliurar les seves signatures de suport a les diverses candidatures.

Les restriccions de mobilitat derivades de la pandèmia ha motivat que el moviment penyístic hagi ajudat a facilitar que tothom qui volgués donar la seva signatura ho pogués fer sense haver d'efectuar grans desplaçaments, amb centres fixos de recollida repartits pel territori.

Per aquest motiu, durant aquests dies de recollida de signatures, la Confederació i les diferents Federacions han designat 190 penyes com a punts de recollida oficials per Catalunya i la resta d’Espanya, on tots els socis i sòcies amb dret a vot, encara que no siguin penyista, han pogut emplenar la butlleta de suport al seu precandidat preferit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut