Barça Femení – Espanyol (prèvia): El dia que els somnis es compleixen

Barça Femení – Espanyol (prèvia): El dia que els somnis es compleixen

18.00h, Barça TV, Teledeporte i streaming per Barça TV+: El Barça reprèn la Lliga amb derbi històric al Camp Nou, cinquanta anys després que ho fessin les pioneres

50 anys després de que el considerat embrió del Barça Femení disputés el seu primer amistós al Camp Nou, el conjunt blaugrana torna al Temple culer el dia de Reis del 2021. En aquesta ocasió ho farà per un derbi de Lliga, després de l’aturada nadalenca i encara sense l’afició, per les restriccions produïdes per la crisi sanitària. Les de Lluís Cortés, amb un inici impressionant, són les líders tot i haver ajornat tres partits, gràcies a haver guanyat les deu jornades, amb 57 gols a favor i 2 en contra.

La il·lusió és màxima en el que es podria considerar com el tercer derbi que es disputi en el Camp Nou. I és que el 1971, la Penya Femenina Barcelonista hi va disputar dos compromisos contra l’Espanyol (1-2 i 2-2). Fins ara, culers i periquites han disputat 55 partits de Lliga, amb un balanç de 20 victòries blaugranes, 10 empats i 25 triomfs blanc-i-blaves. El quadre que entrena Rubén Casado ha millorat els registres de la temporada anterior i es troba tres punts per sobre del descens.

Samarreta icònica

En aquest partit històric, el Barça lluirà per a l’ocasió el logo de Caixabank a la màniga,  a més del nom del seu Main Partner Stanley al frontal de la samarreta i un patch especial commemorant el 50è aniversari del primer partit que van disputar les pioneres de l’equip Selecció Ciutat de Barcelona en el mateix escenari el 25 de desembre de 1970. D’aquesta manera, Caixabank, un dels patrocinadors històrics del Club, vinculat tradicionalment a l’equip masculí s’alia amb el primer equip femení per acompanyar el conjunt blaugrana  en aquest partit contra l’Espanyol, en la seva estrena a la gespa del Camp Nou des de la seva professionalització el 2015. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut