Descompte del 30% per viure l’experiència de Barcelona Memòria Fotogràfica

Descompte del 30% per viure l’experiència de Barcelona Memòria Fotogràfica

L’exposició immersiva i digital sobre fotografies de la ciutat dels anys 50 i 60 estarà a l’IDEAL fins el 31 de gener

Els socis del FC Barcelona poden disposar via online d’un descompte especial del 30% en entrades d'adults, de dimecres a diumenge entre el 7 i el 31 de gener, per visitar l’exposició audiovisual i immersiva Barcelona Memòria Fotogràfica, que acull l’IDEAL Centre d’Arts Digitals, al carrer Doctor Trueta 196-198 del Poble Nou de Barcelona.

Per aconseguir les entrades amb descompte, cal dirigir-se a l’espai web de l’IDEAL i escollir amb tarifa d’adult el dia i la sessió a la qual es vol assistir. Cal introduir el codi FCB30 i seguir el procés de compra en el que ja apareixerà automàticament el descompte per ser soci del Barça.

Les entrades d’aquesta promoció són per les sessions de dimecres a diumenge i un cop adquirides no es poden modificar ni retornar.

Accés a la compra d’entrades en el següent enllaç (codi de la promoció, FCB30):


L’horari d’atenció es d’11 h a 20 h i les sessions són per hora. El dia de la visita, cal entrar a la franja de l’hora comprada i es pot estar a l’exposició tot el temps que es vulgui.

BARCELONA MEMÒRIA FOTOGRÀFICA és la primera experiència immersiva sobre la ciutat de Barcelona a través de la mirada de 6 dels millors artistes de la fotografia del país. Una visió inèdita sobre la ciutat dels anys 50 i 60 a través de l’art digital amb espectaculars fotografies de Francesc Català-Roca, Oriol Maspons, Leopoldo Pomés, Joana Biarnés, Xavier Miserachs i Colita.

L’experiència està formada per peces immersives de gran format a 360º, realitat virtual, projeccions i propostes interactives a través de la intel·ligència artificial.

IDEAL Centre d’Arts Digitals

IDEAL Centre d’Arts Digitals és el primer centre del sud d’Europa dedicat a la producció i exhibició d’arts digital. Fent especial menció a les arts digitals de caràcter immersiu, és un centre únic que combina la producció de peces audiovisuals en diferents formats.

Aquest emblemàtic edifici de l’antic barri de La Plata al Poble Nou, va obrir de nou les seves portes el 2019 per acollir un centre de cultura digital amb un equipament tecnològic únic a Espanya, que experimenta amb l'experiència immersiva a partir de projeccions audiovisuals, realitat augmentada, realitat virtual i holografia per crear una nova relació entre l’art i la societat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut