Àlex Joseph deixa el Lleida Llista i jugarà cedit al Garatge Plana Girona

Àlex Joseph deixa el Lleida Llista i jugarà cedit al Garatge Plana Girona

El davanter d’Arenys de Munt, a l’hoquei formatiu entre 2017 i 2019, continuarà sumant experiència a l’OK Lliga

El Barça i el Lleida Llista Blava han acordat finalitzar la cessió del jugador Àlex Joseph, que passarà a formar part de la plantilla del Garatge Plana Girona després d’haver segellat una nova cessió fins a final de la present temporada.

Àlex Joseph, de 20 anys, ha disputat l’última temporada i mitja a la capital lleidatana, sumant 15 dianes en 25 duels en el seu primer curs a l’OK lliga i sent el màxim golejador del seu equip. Aquesta temporada ha disputat 13 partits i ha marcat un gol. Ara, totes les parts s’han posat d’acord i el d’Arenys de Munt continuarà sumant experiència a la màxima competició amb els gironins.

El davanter, a l’hoquei formatiu blaugrana entre 2017 i 2019, és un dels jugadors cedits per la secció, juntament amb Marc González (Lloret Vila Esportiva) i Xano Edo i Martí Gabarró (Calafell Tot l’Any).

El d’Arenys va debutar amb el Barça a la Lliga Catalana, el 8 de setembre del 2017 i va ser convocat amb el primer equip barcelonista en trenta ocasions, jugant 19 partits i marcant set dianes (5 a la Lliga Catalana, una a la Lliga Europea i una a l’OK Lliga). Entre les experiències obtingudes, Joseph també va estar present en les dues últimes Final Four de la Lliga Europea i també a la Continental del 2018. Amb el planter blaugrana, Joseph va tenir un paper destacat en l’equip junior i també en els filials. Amb el Barça B va assolir l’ascens de Nacional Catalana a OK Liga Plata (14 dianes en 17 partits) i amb el C va ascendir de Primera Catalana a Nacional Catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut