Leo Messi, guardonat amb el Premi Valors del 2020

Leo Messi, guardonat amb el Premi Valors del 2020

L’argentí ha estat un dels guanyadors per la seva ajuda en la construcció del “major centre de pediatria oncològica a l’Hospital de Sant Joan de Déu”

La tercera edició de la Gala Valors de l’Esport, que organitza el diari SPORT i Prensa Ibérica, ja té noms propis. I aquest any ha guardonat amb el Premi Valors del 2020, en la seva categoria d’esportista internacional, al jugador del primer equip del Barça Leo Messi.

El jurat, encapçalat pel director del diari SPORT, Albert Sáez; el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; i el president de LaLiga, Javier Tebas, ha decidit atorgar el guardó a Messi “per haver fet possible amb les seves donacions la construcció del major centre de pediatria oncològica del món a l’Hospital Sant Joan de Déu”.

Els altres guardonats amb els Premis Valors 2020 han estat Rafa Nadal, com a esportista masculí, i Carolina Marín, en categoria femenina. 

Més premis blaugranes

En aquesta tercera edició dels Premis Valors també ha estat reconeguda la tasca de la Fundació dels germans Gasol, en la seva lluita contra l’obesitat infantil. Molt especial és el premi que el jurat ha atorgat a l’exjugador i exentrenador del Barça Juan Carlos Unzué, per la seva lluita contra la ELA. 

A més, Xavi Hernández ha rebut el Premi Valors Llegenda, per la promoció del joc net durant tota la seva carrera, i l’exentrenador del Barça de bàsquet Aíto García Reneses ha recollit el Premi Valors Entrenador, després de mig segle a les banquetes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut